Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
25 Kasım, 2021 08:08

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Toplantısı VKS Üzerinden Gerçekleştirildi.

A+ A-

İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sn. Derya Yanık başkanlığında Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'nde (GAMER) video konferans (VKS) yöntemiyle gerçekleştirilen  Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı, 81 İl Valimizin ve koordinasyon üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Çevrimiçi gerçekleştirilen toplantı öncesinde, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından kadına yönelik şiddet alanından yapılan çalışmalar, alınan kararlar ve ilgili kamu kurum ve kuruşların görev ve sorumlulukları ile ilgili Vali Fuat Gürel ve koordinasyon üyelerine sunum yapıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın VKS üzerinden katıldığı toplantıya Vali Fuat Gürel’in yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Vali Yardımcısı Ahmet Sami Meram, Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş, kurum müdürleri ile ilgili birim yöneticileri katıldı.

Görüş Bildir

blank

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

19 Ekim, 2024 16:45
blank
İhlas Haber A.

Kastamonu Üniversitesinde Erasmus+ International Staff Week etkinliğine katılan katılımcılara sertifika verildi

A+ A-

Kastamonu Üniversitesi tarafından düzenlenen Erasmus+ International Staff Week etkinliğine katılan 17 kurumdan 26 katılımcıya sertifikaları verildi.
Kastamonu Üniversitesi tarafından 14-18 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenen Erasmus+ International Staff Week etkinliği, uluslararası akademik iş birliği ve değişim programlarına yönelik adımların atıldığı bir platform olmayı sürdürüyor. Etkinlik çerçevesinde Gürcistan, Tacikistan, Filipinler, Malezya, Cezayir, Ürdün, Ukrayna, Çin, Endonezya, Özbekistan ve Gana gibi 17 farklı kurumdan gelen 26 katılımcı, Kastamonu Üniversitesini ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’dan sertifikalarını aldı.
Bu tür etkinliklerin üniversiteler arasındaki bilimsel ve kültürel bağları güçlendirdiğini vurgulayan Rektör Topal, Kastamonu Üniversitesinin uluslararası iş birliğine verdiği önemin altını çizdi. Bu anlamda, akademik değişim ve ortak projeler aracılığıyla kurumlar arası iş birliklerinin devam etmesinin büyük önem taşıdığını belirtti.

blankNöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Şifa Eczanesi
Şifa Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi İnönü Caddesi Sen Is Hanı No:1 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3500

Yeni Eczane
Yeni Eczane
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi Betim 1 İş Merkezi No:10/C

Telefon

(370) 433-3444

Derman Eczanesi
Derman Eczanesi
Adres

PTT Caddesi Havuzluhan No:25/B Karabük

Telefon

(370) 424-1955

Koç Eczanesi
Koç Eczanesi
Adres

Emek Mahallesi, Akıntürk Sokak No:19-24 Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 413-3070

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455