Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
15 Kasım, 2021 07:22

Modern Oto Galericiler Sitesi temeli atıldı

A+ A-

Motorlu taşıtlar alım ve satım merkezi olarak Bostanbükü/Adalar mevkiinde 22 bin metrekare arazi üzerine kurulacak olan Karabük Oto Galericiler Sitesinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine Vali Fuat Gürel’in yanı sıra Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Galericiler Sitesi Koop Başkanı Halil Sertkaya ile galerici esnafları katıldı. Temel atma töreninde konuşan Vali Gürel, "İlimiz için önemli bir yatırım, görev yaptığım süre boyunca sürekli gündemimizde olan bir konu idi sağolsun galerici esnaflarımız kendi aralarında Kooperatif olarak sorunun çözümüne katkı sundular, tebrik ediyorum. Galericilerin şehir dışında daha uygun ortamlarda şehir estetiğini bozmadan kendi içlerinde daha düzenli bir yapı oluşturup insanlarımızın daha rahat ve geniş ortamlarda alışveriş yapmalarına ihtiyaç vardı ve kendileri bu problemi çözdüler huzurlarınızda kooperatif Başkanımız ve arkadaşlarını tebrik ediyorum. Malumunuz şehrin değişik noktalarında kaldırımları da işgal ederek veya yol kenarlarında galericilik yapan arkadaşlarımız var, bunlar aslında çokda nizami durmuyor. Diğer taraftan buralara gelinilirse daha nizami daha ferah ortamlarda alışverişlerini gerçekleştirebilecekler. Ben bu yatırımda emeği geçen Kooperatif Başkanımıza, üyelerimize, galerici esnaflarımıza hayırlı olsun diyorum, teşekkür ediyorum. Destek veren kurumlarımıza, Belediye Başkanlıklarımıza, İl Özel İdaremize ve Ticaret Müdürlüğümüze katkılarından ötürü teşekkür ediyorum."diye konuştu. Protokol konuşmalarının ardından Vali Fuat Gürel ve protokol üyeleri tarafından butona basarak Karabük Oto Galericiler Sitesinin temeline ilk harç döküldü. Karabük Safranbolu motorlu taşıtlar alım merkezi içinde 85 oto galerici dükkanı, idari binalar, eksper, sigorta, noter ve oto kuaför gibi hizmet alanları da bulunacak. Ayrıca oto alım satım merkezinde PTT, restoran, kafeterya, toplantı salonu gibi sosyal alanlarda hizmet verecek.

Görüş Bildir

blank

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

19 Ekim, 2024 04:52
blank
İhlas Haber A.

Emekli öğretmen ‘Kaan’ uygulaması sayesinde dolandırılmaktan kurtarıldı

A+ A-

Amasya’da bir emekli öğretmen, kendisini emniyet müdürü olarak tanıtan telefon dolandırıcısına 875 bin TL’sini kaptırmaktan son anda kurtarıldı. Bankaya gelen emekli öğretmenin endişeli halinden şüphelenen güvenlik görevlisi, kısa adı Kaan olan ‘Genel Kolluk-Özel Güvenlik İş Birliği ve Entegrasyon’ uygulaması çerçevesinde kısa sürede polislerle iletişime geçerek dolandırıcılık olayının önlenmesini sağlamayı başardı.
Gümüşhacıköy ilçesinde yaşayan Fahrettin Toktay, bilmediği bir numaradan kendisini telefonla arayarak “Otobüs kazasında ölen kişinin üstünden kimliğiniz çıktı. Ben emniyet müdürüyüm. Beni araştır. Tekrar bana dön” sözleriyle güvenini kazanan şahsın belirttiği banka hesabına 875 bin TL havale etmek için Merzifon ilçesindeki özel bir banka şubesine gitti.

Hesaba bloke konuldu
Yaşlı adamın endişeli hareketlerinden şüphelenen güvenlik görevlisi durumu kısa adı Kaan olan ‘Genel Kolluk - Özel Güvenlik İş Birliği ve Entegrasyon’ uygulaması üzerinden Amasya Emniyet Müdürlüğü yetkililerine iletti. Harekete geçen polisler, banka görevlilerine parayı göndermemesi için bloke koydurtup çevrede araştırma yapmaya başladı. Polisler bankadan dışarı çıkıp dolandırıcıyla iletişim halinde olduğu için telefonu sürekli meşgul olan Toktay’ı başka bir bankaya işlem yapmaya doğru giderken buldu. Karşısına çıkan gerçek polislerden durumu öğrenince bir süre şaşıran Toktay şikayetçi oldu. Olayla ilgili adli işlem başlatıldı.

blankNöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Şifa Eczanesi
Şifa Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi İnönü Caddesi Sen Is Hanı No:1 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3500

Yeni Eczane
Yeni Eczane
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi Betim 1 İş Merkezi No:10/C

Telefon

(370) 433-3444

Derman Eczanesi
Derman Eczanesi
Adres

PTT Caddesi Havuzluhan No:25/B Karabük

Telefon

(370) 424-1955

Koç Eczanesi
Koç Eczanesi
Adres

Emek Mahallesi, Akıntürk Sokak No:19-24 Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 413-3070

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455