Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
12 Kasım, 2021 09:33

Karabük’te okul sporları fikstür çekimleri yapıldı

A+ A-

Karabük'te 2021-2022 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilecek sportif müsabakalar için fikstür çekimi gerçekleştirildi. Yenişehir Spor Salonu’nda yapılan toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Spor Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları, Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Nuri Ataseven, Okul Sporları İl Temsilcisi Sezgin Sayın, tertip komitesi üyeleri İlker Zafer Sayar, Burhan Bal ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı. Açılış konuşması yapan Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, pandemi öncesi okul sporlarında birçok branşta önemli il dereceleri ve bölge dereceleri elde edildiğini belirtti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Çoşkun Güven ise, pandemi dolayısıyla bir buçuk yıldır Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak faaliyetler içerisinde bulunulmadığını ifade ederek, “Bundan sonra süreci sağlıklı bir şekilde yönetmeye çalışacağız. İlimiz spor tesisleri bakımından çok iyi durumda ve mevcut tesislerin iyileştirilmesi için çalışmalar yapıyoruz. Onur Futbol Sahamızın yakın zamanda yapım işi ihaleye çıkacak. Seneye okul sporları futbol branşımızın müsabakalarını inşallah Onur Sahamızda oynayacağız. Tesislerimiz 7/24 açık durumda ve sizlerin hizmetinde” diye konuştu. Konuşmaların ardından farklı branşlardaki okul sporlarının fikstür çekimi yapıldı.

Görüş Bildir

blank

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

23 Ekim, 2024 04:52
blank
İhlas Haber A.

Uyuşturucu tacirleri yolcu otobüsünde yakalandı

A+ A-

Düzce’de Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda iller arasında uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 2 şahıs, yolcu otobüsünden indiği esnada yakalandı.
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu kullananlara ve ticaretini yapanlarla mücadele bütün hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik suçlarla Mücadele ekiplerince yapılan risk analizi çalışmalarında B.F. ve T.Y. isimli şahısların iller arasında uyuşturucu madde taşıyarak ticareti yaptığı belirlendi. Şahısları takibe alan ekipler, otobüs terminalinde yolcu otobüsünden iner inmez şahısları göz altına aldı. Şahısların yapılan üst ve valiz aramasında toplam 2675 adet sentetik ecza maddesi, 1 parça halinde 35 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.
Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan hakkında işlem yapılan şahıslardan B.F. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, T.Y. isimli şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

blankNöbetçi Eczaneler

Tuğba Eczanesi
Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Uygar Eczanesi
Uygar Eczanesi
Adres

Besbınevler 75. Yıl Mahallesi 31 Nolu Sokak No:4/B Karabük

Telefon

(370) 433-6969

Birsen Eczanesi
Birsen Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Mehmet Akif Caddesi Pınar Apartmanı No:1 Karabük

Telefon

(370) 424-3375

Kaya Eczanesi
Kaya Eczanesi
Adres

İnönü Mahallesi Eski Baglar Sokak No:23/A Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-4232

Yeni Zümrüt Eczanesi
Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500