Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Sosyal Tesis ilk müşterilerini ağırladı

Safranbolu Yayın: 08.11.2021 13:10
Sosyal Tesis ilk müşterilerini ağırladı

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin talimatı ile Aslanlarda bulunan ve yeniden dizayn edilen Sosyal Tesis restaurat bölümü ilk müşterilerini ağırladı.

Üst katı düğün salonu olarak geçtiğimiz aylarda hizmete giren sosyal tesis mutfağı, modern dekorasyonu, deneyimli ve profesyonel ekibi ile Safranbolu adına yakışır bir mekân oldu.

Gerek personel, gerek lezzet, gerekse fiyatlarda oldukça uygun bir tarife izlediklerini kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse,” Sosyal Tesise gelen misafirlerimizin kendilerini özel hissetmelerini, rahat ve nezih bir ortamda yemek yiyebilmelerini amaçladı. Her gün ayrı bir menü ile güne başlayacak olan restaurantımızda dileyen hemşehrilerimiz sabah kahvaltısı da bulabilirler. Safranbolu’muza hayırlı olsun” dedi.

Restaurantın ilk müşterilerinden bazıları ise, yemeklerin ve hizmetim mükemmelliğinden dolayı teşekkür ettiler.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Atıl haldeki samanlar alev alev yandı

Gündem Yayın: 19.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı

Bolu’da Yukarı Soku Mahallesi’nde atıl samanların bulunduğu alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Yangın, Yukarı Soku Mahallesi’nde bulunan bir tarlanın başında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bölgede çiftçilik yapan vatandaşlar, çürümüş samanlarını tarlaların bulunduğu yol kenarına attı. Öğle saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle samanların bulunduğu alanda yangın çıktı. Kısa sürede alevlenen samanların dumanı etrafı sardı. Vatandaşların yangını fark etmesi üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine kısa süre içerisinde gelen itfaiye ekipleri tarafından alev alev yanan atıl haldeki samanlar söndürüldü.

Paylaş: