Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

SAKEM’de Kurs Kayıtları devam ediyor

Safranbolu Yayın: 13.10.2021 11:53
Yazar:

Gerçekleştirdikleri önemli çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Safranbolu Kültğür ve Eğitim Merkezi (SAKEM), verdiği kurslar ile de vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ederken,   diğer taraftan da SAKEM’de  yeni kurs kayıtları yapılıyor

Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi’nin kendi alanında en iyisi olduğunu belirten Belediye Başkanı Elif Köse, “ Yenilenen mutfağı, gerçekleştirdikleri etkinliklerle adına yakışan bir birim olduğunu ve burada görev yapan kadınlarımızın özveri ile çalıştıklarını söylemek isterim” dedi.

SAKEM bünyesinde her yıl çeşitli kursların da verildiğini hatırlatan Başkan Köse, “Pandemi nedeni ile ara verilen kurslarımızı yeniden açıyoruz. Ahşap Oymacılığı, Yabancı Dil, Aşçı Yardımcılığı, Spor, Çocuk Gelişimi ve Bakımı, Fotoğraf, İğne Oyası Seramik gibi daha pek çok alanda verilecek kurslara Safranbolulu hemşehrilerimiz ve gençlerimiz başvurabilirler. Alanında uzman kadrosu ile SAKEM kursları sizlere çok şey katacak. Kursiyerlerimize şimdiden başarılar ve kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Vatandaşlarımız SAKEM bünyesindeki kurslara www.sakem.org adresinden kayıt yapabilirler.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da zincirleme kaza: 4 yaralı

Gündem Yayın: 05.05.2024 16:24
İhlas Haber Ajansı

Çorum’da kamyon, minibüs ve 4 otomobilin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza, Ankara-Çorum karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 1 kamyon, 1 minibüs ve 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve kentte bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle bir kısmı kapanan yol araçların çekilmesiyle trafiğe açıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Paylaş: