Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
06 Ekim, 2021 12:09

Başkan Çaylı’dan Altınkaya Esnafı ile toplantı

A+ A-

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Altınkaya İş Merkezi’nin kötü görüntüsünden herkes gibi kendilerinin de rahatsızlık duyduklarını dile getirerek, esnafın ve burada mülk sahibi olan kooperatif ve sivil toplum kuruluşlarının işbirliği ile burada kapsamlı bir bakım -onarım çalışması gerçekleştirebileceklerini söyledi. Belediye Toplantı Salonunda yapılan toplantıya yoğun bir katılım oldu. Altınkaya esnafının bir yönetim oluşturarak malzemeleri temin etmesi koşulu ile belediyenin buradaki işçiliğin tamamını üstleneceğini ve bir bedel almayacağını dile getiren Belediye Başkanı Zeki  Çaylı, “ Yapılacak çalışma tamamlandığında çok çok güzel bir görünüme kavuşacaktır. Bu çirkin görüntü hepimizi üzmektedir. El birliği ile burayı onaralım. 106 dükkân var burada. Şu anda Altınkaya İş Merkezinin kötü bir görünümü var. Belki yapacağımız çalışma bir yıl sürecek. Ama bittiğinde çok mükemmel bir görünüm ortaya çıkacak. Altınkaya esnafımız bir yönetim oluşturacak. Bu yönetim malzemeleri temin edecek. Biz de belediye olarak işin tamamının işçiliğini üstleneceğiz ve bir bedel almayacağız. Malzeme temininde bizler belediye olarak işin içinde olmak istemiyoruz “ dedi. Altınkaya İş Merkezinin son katında bulunan ve çok kötü bir görünüme bürünen halı saha ile ilgili de bilgilendirmede bulunan Başkan Zeki Çaylı, açtıkları davadan Zonguldak İdare Mahkemesinden lehte, Kastamonu Bölge İdare Mahkemesi ve Danıştay’dan aleyhte karar çıktığını belirtti. Buradaki kötü görünümü kare kare fotoğraflayıp üst mahkemelere sunmalarına rağmen bu davayı kaybettiklerini açıklayan Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı , “ Bazı şeyleri anlamakta güçlük çekiyoruz “ dedi.

Görüş Bildir

blank

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

18 Ekim, 2024 04:52
blank
İhlas Haber A.

Samsun’da silah operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı

A+ A-

Samsun’un 5 ilçesinde polis tarafından eş zamanlı olarak düzenlenen ve 41 ruhsatsız tabancanın ele geçirildiği kaçak silah operasyonunda gözaltına alınan 4 kişiden 2’si savcıya ifade verdikten sonra serbest bırakılırken, 2 kişi ise mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube (KOM) Müdürlüğü ekipleri, kaçak silah ticaretine yönelik gerçekleştirdiği operasyonda suçlulara nefes aldırmadı. KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, önceki sabah İlkadım, Canik, Asarcık, Kavak ve Salıpazarı ilçelerinde düzenlediği eş zamanlı operasyonda B.U., M.A., A.D. ve Y.K.’yi gözaltına aldı. KOM Şube Müdürlüğünde sorguları tamamlanan B.U., M.A., A.D. ve Y.K. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcıya ifade veren A.D. ve Y.K. serbest bırakılırken, nöbetçi mahkemeye sevk edilen B.U. ve M.A. ise tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Ele geçen silah ve malzemeler
Şüphelilere ait ikamet ve işyerlerinde yapılan aramalarda 41 adet ruhsatsız tabanca, 9 adet kuru sıkı tabanca, 8 adet ruhsatsız tüfek, 14 adet namlu, 8 adet tabanca sürgüsü, 2 adet tabanca gövdesi, 55 adet şarjör, 3 bin 589 adet tabanca fişeği, 209 adet kartuş, çok sayıda tabanca parçası ile mengene, kumpas, matkap, pürmüz ve taşlama aletleri ele geçirilmişti.

blankNöbetçi Eczaneler

Tuğba Eczanesi
Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427

Eskipazar Eczanesi
Eskipazar Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Cami Caddesi, No:16 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3737

Büşra Eczanesi
Büşra Eczanesi
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi No:18/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-0777

Öztürk Eczanesi
Öztürk Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Alparslan Caddesi No:2/A Karabük

Telefon

(370) 415-5557

Safran Eczanesi
Safran Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Akter Sokak Devrim Sitesi C Blok No:6/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-8262

Yeni Zümrüt Eczanesi
Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500