Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Başkan Köse’nin İtfaiyeciler Haftası Mesajı

Safranbolu Yayın: 27.09.2021 07:19
Yazar:
Başkan Köse’nin İtfaiyeciler Haftası Mesajı

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, ülkemizde her yıl 25 Eylül günü başlayıp 1 Ekim’de sona eren İtfaiye Haftası münasebeti ile mesaj yayımladı.

Başkan Köse mesajında, “24 saat halkın emrinde olan itfaiye çalışanları, büyük ve önemli bir görevi yerine getirmektedir. Onlar insanımız ve tüm canlıları, başta yangın felaketi olmak üzere deprem ve sel gibi doğal afetlere karşı koruyup, onlara siper olmaktadır.

Bununla birlikte itfaiyecilik, birçok riski beraberinde taşıyan bir meslek olup büyük sorumluluklar da gerektirmektedir. Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, ailelerini geride bırakan, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışan başta ilçemizin gururu olan Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personelimiz olmak üzere, bütün itfaiye çalışanlarının İtfaiye Haftası’nı kutlar, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dilerim.” ifadelerine yer verdi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rus turistler 3 ay aranın ardından tekrar Samsun’da

Ekonomi Yayın: 27.04.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı

Astoria Grande isimli kruvaziyer gemi, 3 aylık aranın ardından 898 Rus turistle Samsun Limanı’na demirledi.

Astoria Grande isimli kruvaziyer gemi, 898’i Rus turist olmak üzere mürettebatı ile birlikte toplam bin 336 kişilik kafilesi ile Samsun’a geldi. En son 18 Ocak’ta Samsun’a turistleri getiren kruvaziyer gemi, bakımlarının tamamlanmasının ardından dün Amasra’dan yola çıkarak, bugün tekrar Samsun’u ziyaret etti.
“Samsun’dan sevdiklerimize hediyeler alacağız”
Rusya’nın Sochi Limanı’ndan demir aldıktan sonra Türkiye’deki bazı illeri gezen Rus turistler, bu sabah geldikleri Samsun’da akşama kadar vakit geçirip, alışveriş yapacaklar. Aylar sonra Samsun’a ayak basan turistler, “Samsun’a geldiğimiz için çok mutluyuz. Burası çok güzel bir şehir. Tarihi yerleri ve şehri gezeceğiz. Sevdiklerimize hediyeler alacağız” ifadelerini kullandılar.
Ocak ayında bakıma alınan ve 3 ay Samsun’a gelmeyen kruvaziyer geminin, bundan sonraki süreçte 2 haftada bir Samsun’a geleceği öğrenildi. Geminin akşam saatlerinde Samsun’dan ayrılarak Trabzon’a gideceği belirtildi.
(ED-