Reklam
Reklam
9 yildir kayip olan dursun kaan tascinin akibeti hala bilinmiyor lZBOJ43Q
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Aralık, 2024 12:07 tarihinde yayınlandı
0

9 yıldır kayıp olan Dursun Kaan Taşçı’nın akıbeti hala bilinmiyor

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde 29 Aralık 2015’te kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol’un kemik kesimlerine 2,5 yıl sonra Kelkit Çayı’nda ulaşıldı fakat kaybolan Dursun Kaan Taşçı’nın akıbeti ortadan geçen 3 bin 288 güne karşın hala bilinmiyor.

Reşadiye’de 29 Aralık 2015’te meydana gelen olayda konutlarının yakınlarındaki en son parkta oynarken görünen Nafize ve İbrahim Taşçı çiftinin 5 yaşındaki çocukları Dursun Kaan Taşçı ile Adile ve Ömer Erol çiftinin çocukları 8 yaşındaki Bayram Erol kaybolmuş, aylarca süren arama çalışmalarından bir sonuç alınamamıştı. 2,5 yıl sonra Kelkit Çayı’na uçan bir araçta sulara kapılan muhtar Ayhan Cebeyi arama çalışmaları sırasında JAK takımları HES göletinde bir çocuk ayakkabısı içerisinde kemik kesimleri bulmuştu. Ankara Adli Tıp Kurumu Küme Başkanlığı’na gönderilen bulguların DNA testinde Bayram Erol isimli çocukla uygunluk sağladığı tespit edilmişti. 12 Mayıs 2018 tarihinde bulunan kemik kesimleri İstanbul İsimli Tıp Kurumunda yapılan incelemeden sonra defnedilmek üzere aileye teslim edilmişti. 9 yıl geçmesine karşın Erol ile birlikte kaybolan Dursun Kaan Taşçı şimdi bulunamadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak defterdarligindan anlamli acilis qb5el3Zj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Defterdarlığından anlamlı açılış

Zonguldak Defterdarlığı personelleri tarafından, madenci ailelerinin yoğunlukla ikamet ettiği Gelik beldesinde bulunan Gelik İlkokuluna kütüphane yaptırıldı.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Günay Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu7nun katılımıyla açılan kütüphaneye; Defterdarlık tarafından 1992 yılında Şırnak’ta terörle girilen çatışmada şehit düşen Gelik doğumlu Jandarma Er Arif Çakır’ın adı verildi. Açılışa şehit annesi Melahat Çakır ve şehidin kardeşleri de katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin