Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Kasım, 2021 12:27 tarihinde yayınlandı
0

83. Yılında Özlemle Anacağız

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 83. yıldönümünde anılacak.  Anma etkinlikleri kapsamında yarın saat 08.55’te Kent meydanında anma programı düzenlenecek

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 83. yıldönümünde tüm yurtta ve ilimizde anılacak. Anma programı yarın sabah saat:08.55’de Karabük Kent Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması ile başlayacak.

Çelenk sunumundan sonra Atatürk’ün dünyaya gözlerini kapadığı saat olan 09.05’te sirenler çalacak, bayraklar yarıya indirilecek ve 2 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak,  İstiklal Marşı okunacak, ardından Anıtta ki program sona erecek.

PROGRAMA 100. YIL KÜLTÜR MERKEZİNDE DEVAM EDİLECEK

Saat 10.00’da 100. Yıl Kültür merkezinde Atatürk’ü Anma Programı gerçekleştirilecek. Kültür Merkezindeki program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayacak. Günün Anlam ve Önemini belirten konuşmaların ardından şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlerin eserleri okunacak.  Oratoryo sunumu ile devam edecek anma programı Atatürk ve Cumhuriyetin getirdikleri video sunumu ve ödül töreni ile sona erecek.

Yine saat 10.00’de 100. Yıl Kültür Merkezi Fuaye Alanı ile 14.00’de KARES AVM’de  “Atatürk” Temalı resim sergisi açılışı yapılacak.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokat sivas kara yolu yasanan taskin nedeniyle kisa sureli trafige kapandi AjvWaarx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı

Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.

Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.

Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin