Reklam
Reklam
82 cocuk toplu sunnet edildi belediye baskaninin makam araci sunnet arabasi oldu BrDSiZvU jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ağustos, 2024 16:07 tarihinde yayınlandı
0

82 çocuk toplu sünnet edildi: Belediye başkanının makam aracı sünnet arabası oldu

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde toplu sünnet ettirilen 82 çocuk, düzenlenen şölende unutulmaz bir gün yaşadı.

Tosya Belediyesi tarafından ilçede yaşayan çocuklar için sünnet şöleni düzenlendi. Toplu sünnet ettirilen 82 çocuk, düzenlenen şenlikte doyasıya eğlendi. Şölen, ilk olarak Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’in makam arabasının sünnet aracı olarak kullanıldığı renkli bir konvoyla başladı. Konvoyla şehir turu atan çocuklar daha sonra şölen anına geçti. Saygı duru ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan şölende Kur’an-ı Kerim tilaveti icra edildi. Çeşitli ikramların yapıldığı şölende gönüllerince eğlenen çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı.

“Tosya Belediyesi olarak her zaman çocuklarımızın ve ailelerimizin yanında olduk”

Belediye olarak çocukların ve ailelerin yanında olduklarını belirten Tosya Belediye Başkanı Kavaklıgil, “Tosya Belediyesi olarak her zaman çocuklarımızın ve ailelerimizin yanında olduk. Bu şehrin güzel insanlarına, gençlerine ve çocuklarına daha yaşanabilir bir Tosya sunmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim” dedi.

Etkinliğe protokol üyeleri çocuklar ve aileleri katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ineboluda ciftcilere 124 bin adet sebze fidesi dagitildi OMEgwlCE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin