Reklam
Reklam
671a471b49d64
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
24 Ekim, 2024 16:11 tarihinde yayınlandı
0

8.SAFRAN FESTİVALİ TERÖR SALDIRISI NEDENİYLE İPTAL EDİLDİ

Safranbolu’da düzenlenmesi planlanan 8. Safran Festivali, TUSAŞ’ta meydana gelen terör saldırısı sebebiyle iptal edildi.

Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Safranbolu Kültür Turizm Vakfı ve festival komitesinin gerçekleştirdiği toplantı sonucunda alınan kararla, 25-26-27 Ekim tarihleri arasındaki tüm etkinliklerin iptal edildiği duyuruldu.

Toplantı sonrasında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“25-26-27 Ekim tarihlerinde düzenlenmesi planlanan 8. Safran Festivali etkinlikleri, TUSAŞ’ta meydana gelen hain terör eylemi sebebi ile iptal edilmiştir. Ancak, 26 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’de yalnızca Safran Hasat programı gerçekleştirilecektir. Hain terör saldırısı sonucu yitirdiğimiz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”

Safranbolu Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı, bu acı olay karşısında şehitlerimize rahmet, ailelerine başsağlığı dilerken, yaralıların en kısa sürede sağlıklarına kavuşmasını temenni ettiklerini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin