Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Nisan, 2016 13:48 tarihinde yayınlandı
0

8 Madalyalı Ceren’den Başkan Aksoy’a Ziyaret

Ünsal Tülbentçi Ortaokulu 7. Sınıf Öğrencisi Ceren Ayrancı Yıldız Kızlar Atletizm müsabakalarında aldığı 8. Madalyasının mutluluğunu Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy  ile paylaştı.

Ziyarette son olarak Kastamonu’da düzenlenen yarışmalarda Bölge Şampiyonu olduğunu dile getiren Ceren Ayrancı, bundan sonraki yarışmalarda Safranbolu’yu temsil etmenin mutluluğunu yaşadığını kendisi ile yakından ilgilenen Başkan Aksoy’a da teşekkür ettiğini söyledi.

Ziyaretten ve aldığı başarılı sonuçlardan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “Kızımız küçük yaşına rağmen bu güne kadar 8 madalya kazanış. Bu bence büyük bir başarı. Kendisini tebrik ediyorum. Bilindiği üzere atletizm tüm sporların temel taşıdır. Atletizmde başarılı olmanın en büyük sırrı ise eğtiminin okul çağlarında verilmesi gerekmektedir diye düşünüyorum. Yine kızımızı Safranbolu Belediyesi ve Belediye Spor Kulübü olarak ta desteklemeye her daim hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Ben yeniden kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Ziyaretin sonunda Başkan Aksoy Ceren Ayrancı’ya çeşitli hediyeler takdim etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk belediyesi kadin kooperatiflerini bir araya getiriyor UaSSevNy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük Belediyesi kadın kooperatiflerini bir araya getiriyor

Karabük Belediyesi, kentte faaliyet gösteren kadın kooperatiflerini “Kadın Kooperatiflerimiz Karabük ile Buluşuyor” programında bir araya getirecek.

Karabük Belediyesi, yerel üretimi desteklemek ve kadın girişimciliğini güçlendirmek amacıyla yeni bir etkinliğe imza atıyor.

Belediye öncülüğünde ve Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenecek “Kadın Kooperatiflerimiz Karabük ile Buluşuyor” programı, 2 Haziran Salı günü saat 11.00’de Karabük Belediyesi Sanat Evi’nde gerçekleştirilecek.

Program kapsamında Karabük Üreten Eller, El Emeği, Karabük Uğraşan, Kozalak, AYKA Yaşlı Bakım, Ihlamur, Eflani Altıneller ve Eskipazar Hadrianapolis kadın kooperatifleri stant açarak ürünlerini vatandaşlarla buluşturacak. Gıda, el sanatları ve tekstil alanlarında üretim yapan kooperatifler, belediyenin sağladığı imkanla doğrudan satış yapma fırsatı elde edecek.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yaptığı açıklamada kadın kooperatiflerinin yerel kalkınmadaki önemine dikkat çekti.

Çetinkaya, “Şehrimizde kendi imkanlarıyla üretim yapan, istihdama ve aile ekonomisine katkı sağlayan sekiz kadın kooperatifimiz var. Belediyemiz olarak bu kooperatiflerimizin daha görünür olması ve emeklerinin karşılığını bulması için destek sağlıyoruz” dedi.

Kadınların üretimde aktif rol almasının yerel ekonomiyi güçlendirdiğini vurgulayan Çetinkaya, “Kooperatiflerimizi tek çatı altında hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. ‘Birlikte üretecek, birlikte güçleneceğiz’ diyerek tüm vatandaşlarımızı bu dayanışmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte kadın üreticiler, el emeği ürünlerinin yanı sıra ev yapımı baklava, börek ve çeşitli yöresel lezzetleri de satışa sunacak. Vatandaşların hem alışveriş yapması hem de kadın girişimcilere destek olması hedefleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin