Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Nisan, 2016 13:48 tarihinde yayınlandı
0

8 Madalyalı Ceren’den Başkan Aksoy’a Ziyaret

Ünsal Tülbentçi Ortaokulu 7. Sınıf Öğrencisi Ceren Ayrancı Yıldız Kızlar Atletizm müsabakalarında aldığı 8. Madalyasının mutluluğunu Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy  ile paylaştı.

Ziyarette son olarak Kastamonu’da düzenlenen yarışmalarda Bölge Şampiyonu olduğunu dile getiren Ceren Ayrancı, bundan sonraki yarışmalarda Safranbolu’yu temsil etmenin mutluluğunu yaşadığını kendisi ile yakından ilgilenen Başkan Aksoy’a da teşekkür ettiğini söyledi.

Ziyaretten ve aldığı başarılı sonuçlardan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “Kızımız küçük yaşına rağmen bu güne kadar 8 madalya kazanış. Bu bence büyük bir başarı. Kendisini tebrik ediyorum. Bilindiği üzere atletizm tüm sporların temel taşıdır. Atletizmde başarılı olmanın en büyük sırrı ise eğtiminin okul çağlarında verilmesi gerekmektedir diye düşünüyorum. Yine kızımızı Safranbolu Belediyesi ve Belediye Spor Kulübü olarak ta desteklemeye her daim hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Ben yeniden kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Ziyaretin sonunda Başkan Aksoy Ceren Ayrancı’ya çeşitli hediyeler takdim etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumun sakli cenneti yesil gol dogaseverlerin gozdesi oldu lX5YJRQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’un ’saklı cenneti’ Yeşil Göl doğaseverlerin gözdesi oldu

Çorum’un Laçin ilçesinde “saklı cennet” olarak nitelendirilen Yeşil Göl, doğal güzellikleriyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Çorum’un Laçin ilçesinde bulunan Yeşil Göl, suyunun rengi ve çevresini saran ağaçlarla mest ediyor. Sahip olduğu eşsiz doğal güzelliği ve zengin bitki örtüsüyle dikkat çeken göl, aynı zamanda çok sayıda balık türüne de ev sahipliği yapıyor. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen bölgede, ziyaretçiler göl kenarında piknik yapmanın keyfini çıkarırken, orman içerisindeki patika yollarda yürüyüş yaparak doğayı keşfetme imkanı buluyor. Bölgede macera tutkunları için ATV turları gibi etkinlikler düzenleniyor. Yılın her mevsimi doğaseverlerin olan bölgeye havaların ısınmasıyla birlikte ilgi arttı.

“Buranın havası çok güzel”

Arkadaşlarıyla birlikte bölgeye gezmeye gelen Mehmet Karakurt, “Köpeğimizi gezdirmeye geldik. 2-3 hafta önce özellikle su seviyesi çok aşağıdaydı. Ama son yağışlarla birlikte yükselmiş durumda. Sadece burası değil, diğer barajlarımız da aynı şekilde. Buranın havası çok güzel” dedi.

“Çok hoşumuza gitti”

Ailesiyle birlikte piknik yapmak için bölgeye gelen Arif Işık da, “Niyetimiz Oğuzlar ilçesine gitmekti ama ağabeyim burayı önerdi. Biz de görmeye geldik ve geldiğimizde de çok memnun kaldık. İleride bulunan şelaleyi gezdik. Çok hoşumuza gitti” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin