Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Kasım, 2021 12:35 tarihinde yayınlandı
0

76 yataklı ek hastane binası yer teslimi yapıldı

Karabük Üniversitesinden inşaat halinde teslim alınan ve revize projeleri tamamlanarak ihalesi yapılan ek hastane binasının yer teslimi yapıldı

Sağlık Bakanlığı tarafından Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Binasının, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi 76 Yataklı Beşbinevler Ek Hastane Binasına dönüşüm yapım işi için yapılan ihale tamamlandı ve yer teslimi yapıldı. Ek bina 600 gün içinde tamamlanarak hizmete girecek.

Karabük Üniversitesinden inşaat halinde teslim alınan ve revize projeleri tamamlanarak ihalesi yapılan ek hastane binasının 11.843 m2 kullanım alanına sahip olacağı öğrenildi.

76 yataklı ek hastane binasında; Acil servis, Laboratuvar, Görüntüleme Merkezi (bilgisayarlı tomografi, röntgen, USG),15 adet Poliklinik, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon yataklı servisi,

Psikiyatri yataklı servisi ve sosyal donatılar yer alacak.Yer teslim töreninde açıklamada bulunan İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı; “Sağlık hizmetlerimiz için büyük önem arz eden bu yatırımın ilimize kazandırılmasını sağlayan Sağlık Bakanımız Sn. Dr.Fahrettin Koca’ya ve emekleri nedeniyle Valimiz Fuat Gürel’e, Milletvekillerimiz  Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş’e şükranlarımızı sunarız.

Yeni hastane binamızın tüm Karabüklü hemşehrilerimize ve bölge halkına hayırlı olmasını dileriz.” dedi.

Basliksiz 7 kopya 21

manset resmi3

Bizi sosyal medyadan takip edin
kasapoglu karabukte bir dizi ziyaretlerde bulundu utmtcjfj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mayıs, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kasapoğlu, Karabük’te bir dizi ziyaretlerde bulundu

Gençlik ve Spor eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Karabük programı kapsamında belediye, AK Parti İl Başkanlığı ve Kardemir’i ziyaret etti.

Kasapoğlu, ilk olarak Karabük Belediyesine giderek Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile bir araya geldi. Burada kentte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Kasapoğlu, belediye hizmetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Daha sonra AK Parti Karabük İl Başkanlığını ziyaret eden Kasapoğlu, İl Başkanı Ferhat Salt ve partililerle görüştü. Ziyarette teşkilat çalışmaları ele alındı.

Program kapsamında Kardemir’e de geçen Kasapoğlu, Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Ali Oflaz’dan üretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve fabrikada incelemelerde bulundu.

Kasapoğlu’na ziyaretlerinde AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile partililer eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin