Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Kasım, 2021 12:35 tarihinde yayınlandı
0

76 yataklı ek hastane binası yer teslimi yapıldı

Karabük Üniversitesinden inşaat halinde teslim alınan ve revize projeleri tamamlanarak ihalesi yapılan ek hastane binasının yer teslimi yapıldı

Sağlık Bakanlığı tarafından Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Binasının, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi 76 Yataklı Beşbinevler Ek Hastane Binasına dönüşüm yapım işi için yapılan ihale tamamlandı ve yer teslimi yapıldı. Ek bina 600 gün içinde tamamlanarak hizmete girecek.

Karabük Üniversitesinden inşaat halinde teslim alınan ve revize projeleri tamamlanarak ihalesi yapılan ek hastane binasının 11.843 m2 kullanım alanına sahip olacağı öğrenildi.

76 yataklı ek hastane binasında; Acil servis, Laboratuvar, Görüntüleme Merkezi (bilgisayarlı tomografi, röntgen, USG),15 adet Poliklinik, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon yataklı servisi,

Psikiyatri yataklı servisi ve sosyal donatılar yer alacak.Yer teslim töreninde açıklamada bulunan İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı; “Sağlık hizmetlerimiz için büyük önem arz eden bu yatırımın ilimize kazandırılmasını sağlayan Sağlık Bakanımız Sn. Dr.Fahrettin Koca’ya ve emekleri nedeniyle Valimiz Fuat Gürel’e, Milletvekillerimiz  Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş’e şükranlarımızı sunarız.

Yeni hastane binamızın tüm Karabüklü hemşehrilerimize ve bölge halkına hayırlı olmasını dileriz.” dedi.

Basliksiz 7 kopya 21

manset resmi3

Bizi sosyal medyadan takip edin
ardesende heyelan koy yolu ulasima kapandi yiut2F5Q
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Ardeşen’de heyelan: Köy yolu ulaşıma kapandı

Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Pınarlı köyünün üst kesimlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Pınarlı köyünün üst mevkiinde şiddetli sağanak yağış nedeniyle yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yola düştü. Meydana gelen heyelan nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye Rize İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. Kapanan yolda çalışma başlatan ekipler, temizlik işlemlerinin ardından yolu yeniden ulaşıma açtı.

Bizi sosyal medyadan takip edin