Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 73 yaşındaki Nazmiye Gümüş’ten iki gündür haber alınamıyor.
Çaycuma ilçesine bağlı Helvacılar Köyünde ikamet eden 73 yaşındaki Nazmiye Gümüş’ten iki güden bu yana haber alınamıyor. Kaybolan yaşlı kadın için ekipler tarafından arama çalışmaları başlatıldı.
İki çocuk annesi 73 yaşındaki Nazmiyet Gümüş ailesine, ‘İnekleri meradan almaya gidiyorum” diyerek evden ayrıldı. Bir müddet sonra eve gelmeyen ve kendisinden haber alınmaması üzerine yakınları jandarma ekiplerine bildirdi.
Ekiplerce kaybolan Gümüş’ü arama çalışmaları kapsamında henüz bir bulguya rastlanılmadı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.


69
73 yaşındaki yaşlı kadından haber alınamıyor
27
Karabük’te mezarların üzerine çıkıp otlanan yaban domuzu görüntülendi
Karabük’te mezarlık alanında otlayan yaban domuzu cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Olay, 5000 Evler Mezarlığı’nda meydana geldi. Mezarlıkta bulunan vatandaşlar, mezarların üzerinde dolaşarak otlayan yaban domuzunu fark etti. Bir süre mezarlık alanında yiyecek arayan ve otlayan yaban domuzu, çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde domuzun mezarların arasında ve üzerlerinde dolaşarak otladığı görülüyor.

