Reklam
Reklam
73 donum arazinin yanmasina sebep olan kisiye 141 bin lira ceza wQBHKgEB jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Eylül, 2024 16:37 tarihinde yayınlandı
0

73 dönüm arazinin yanmasına sebep olan kişiye 141 bin lira ceza

Bolu’da anız yakarak 73 dönümlük arazinin yanmasına neden olan kişiye 141 bin 951 lira ceza kesildi.

Bolu’nun Dörtdivan ilçesinde 28 Ağustos tarihinde anız yangını çıkmıştı. Çavuşlar Mahallesi’nde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürülmüştü. Yangın nedeniyle 73 dönümlük arazi küle döndü. Yangın sonrasında ekipler tarafından inceleme yapıldı. Yangının insan kaynaklı çıktığı tespit edildi. Anız yakan kişiyi de tespit eden ekipler konu hakkında tutanak tuttu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yangın çıkaran kişiye 141 bin 951 lira para cezası uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
TASARIM5 2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
23 Mayıs, 2026 14:02 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

SAFRANBOLU BELEDİYESİNDE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Safranbolu Belediyesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, bayram öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bir araya gelerek çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı. Belediye hizmet binasında düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcıları Taner Timar, Kemal Akgül ve Kurtuluş Çavuş ile birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu’nun gelişimi ve güzelleşmesi için gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm personele teşekkür etti.

Köse, bayramlaşma merasiminde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Kurban Bayramı’nı karşılamaya hazırlanırken, kentimiz için emek veren mesai arkadaşlarımızla bayramlaşma programında bir araya geldik. Safranbolu’muza değer katan çalışma arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ediyor; kendilerine ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.”

Başkan Köse ve başkan yardımcıları, belediye personeliyle tek tek tokalaşarak bayramlaştı. Program, iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin