70 yaşındaki duyarlı dede: Binlerce kişinin katıldığı bayramda çöpleri topluyor - Karabük Haber Postası
70 yasindaki duyarli dede binlerce kisinin katildigi bayramda copleri topluyor 7GJUYvWe jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Temmuz, 2024 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

70 yaşındaki duyarlı dede: Binlerce kişinin katıldığı bayramda çöpleri topluyor

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde her hafta başka bir köyde düzenlenen hacet bayramı etkinliklerinde Hacı Halimler köyünün bayramında 70 yaşındaki Mustafa Pekyavuz, alana atılan çöplerine eline aldığı poşetle tek tek topladı.

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde asırlardır hacet bayramı etkinlikleri yaz aylarında devam ediyor. Son olarak Hacı Halimler köyünün bayramı binlerce kişinin katılımıyla tamamlandı. Hacet bayramında 70 yaşındaki çevre dostu Mustafa Pekyavuz, bayram alanına atılan çöplerden rahatsız oldu. Yaşına rağmen eline aldığı poşetle, yere atılan çöpleri tek tek topladı. Alanın temiz kalmasını sağlayan çevre dostu Pekyavuz, vatandaşları takdirini topladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
d419bdb8 eb74 4522 9b9c 0af3e69b520f
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
01 Mayıs, 2026 19:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice’de okullar ilaçlandı

Yenice İlçesi’ndeki tüm okullarda, öğrencilerin daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda eğitim alabilmesi için kapsamlı ilaçlama çalışması yapıldı. Yenice Belediyesi Veteriner Hekimliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen ilaçlamada, okul bahçeleri ve çevre alanları titizlikle ilaçlandı.

Havaların ısınmasıyla birlikte artış gösteren kene, larva, sinek, haşere ve çeşitli zararlılara karşı etkili mücadele yürütüldü. Uzman ekipler, özellikle öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu alanlarda koruyucu önlemleri artırdı.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın sağlığını korumak ve eğitim alanlarını daha güvenli hale getirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin