Reklam
Reklam
70 yasindaki duyarli dede binlerce kisinin katildigi bayramda copleri topluyor 7GJUYvWe jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Temmuz, 2024 00:45 tarihinde yayınlandı
0

70 yaşındaki duyarlı dede: Binlerce kişinin katıldığı bayramda çöpleri topluyor

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde her hafta başka bir köyde düzenlenen hacet bayramı etkinliklerinde Hacı Halimler köyünün bayramında 70 yaşındaki Mustafa Pekyavuz, alana atılan çöplerine eline aldığı poşetle tek tek topladı.

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde asırlardır hacet bayramı etkinlikleri yaz aylarında devam ediyor. Son olarak Hacı Halimler köyünün bayramı binlerce kişinin katılımıyla tamamlandı. Hacet bayramında 70 yaşındaki çevre dostu Mustafa Pekyavuz, bayram alanına atılan çöplerden rahatsız oldu. Yaşına rağmen eline aldığı poşetle, yere atılan çöpleri tek tek topladı. Alanın temiz kalmasını sağlayan çevre dostu Pekyavuz, vatandaşları takdirini topladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda nafaka anlasmazligi yuzunden esinin evine kursun yagdiran koca yakalandi 97uwZ28f
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da nafaka anlaşmazlığı yüzünden eşinin evine kurşun yağdıran koca yakalandı

Bolu’da dün boşanma aşamasındaki eşinin yaşadığı eve tabancayla 2 el ateş ettikten sonra kayıplara karışan Reşat G., polis ekiplerinin çalışması sonucu kaçtığı yerde yakalandı. Çiftin boşanmak istedikleri ancak nafaka konusunda anlaşmazlık yaşadıkları için sürecin uzadığı ve şüphelinin bu sebeple olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Akpınar Mahallesi Ertan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Reşat G. ile eşi Gurbet G. boşanma kararı aldı. İkisi de ayrılmak istemesine rağmen çift arasında ’nafaka’ ödemesi konusunda anlaşmazlık çıktı. Nafaka krizinin büyümesi üzerine öfkelenen Reşat G., dün akşam saatlerinde Gurbet G.’nin yaşadığı evin önüne geldi. Bir süre evin çevresinde dolaşan Reşat G., daha sonra yanında getirdiği tabancayla eve doğru 2 el ateş etti. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri büyük panik yaşarken, şüpheli olay yerinden koşarak hızla uzaklaştı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, ihbar üzerine dün bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri sokakta detaylı çalışma yürüterek boş kovanları muhafaza altına aldı.

Kaçtığı yerde yakalandı

Silahlı saldırının ardından kayıplara karışan şüpheliyi yakalamak için Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda Reşat G.’nin kaçtığı ve saklandığı adres tespit edildi. Polis ekiplerinin düzenlediği başarılı operasyonla şüpheli koca yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin