Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ekim, 2024 08:30 tarihinde yayınlandı
0

70 yaşındaki adam evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu

Zonguldak’ta 70 yaşındaki şahıs, evinin banyosunda bıçaklanmış halde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Asma Mahallesi Kömürlü Sokak’ta yalnız yaşayan Kamil Gezer’den (70) haber alamayan komşusu evine geldi. Cep telefonu ile Gezer’i arayan komşusu, telefon sesinin evden geldiğini fark edince 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Cumhuriyet savcısının talimatı ile içeri giren ekipler, yaşlı adamı evin banyosunda bıçaklanmış şekilde buldu. Yaşlı adamın hayatını kaybettiği belirlenirken, cumhuriyet savcısı da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Ekipler, arama köpeği ile evin içinde ve çevresinde arama yaptı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri elde ettikleri bütün bulguları delil olarak toplarken, yaşlı adamın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayet ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak, olayın faili ya da faillerini yakalamak için çalışmaya başlattı.

İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen de olay yerine gelerek, ekiplerden bilgi aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdz ereglili ogretmenler turkiyenin en iyi 24 dijital egitim projesine girdi 66wMSWQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz. Ereğlili Öğretmenler Türkiye’nin En İyi 24 Dijital Eğitim Projesine Girdi

Ankara’daki ulusal konferansta 800 başvuru arasından sıyrılan iki eğitimci, dijital ekosistem projeleriyle ilçeye büyük gurur yaşattı.

Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Dr. Birsen Güneri ile Kdz. Ereğli Şahinde Hayrettin Yavuz Bilim ve Sanat Merkezi öğretmeni Müzeyyen Merve Bakangöz, büyük bir başarıya imza attı. Avrupa Birliği destekli, Milli Eğitim Bakanlığı ve UNICEF iş birliğiyle yürütülen “Öğretmen Eğitimi Dijital Ekosistemi Projesi” kapsamında düzenlenen ulusal konferansta ilçeyi temsil eden öğretmenler, hazırladıkları çalışmalarla dikkat çekti.

“İyi Uygulama Örnekleri” arasına seçildiler

Ankara’da 5-6 Mayıs 2026 tarihlerinde gerçekleşen programda öğretmenlerin sunduğu projeler, Türkiye genelinde 800 başvuru arasından seçilen en iyi 24 çalışma arasına girdi. Bu sonuçla Kdz. Ereğli’nin dijital dönüşüm ve teknoloji odaklı eğitim vizyonu ulusal düzeyde tescillenmiş oldu.

“Çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz”

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül, “Çağın gerekliliklerine uygun, teknolojiyle bütünleşmiş bir eğitim anlayışını ilçemizde yaygınlaştırmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Öğretmenlerimizin ulusal düzeyde böylesine önemli bir platformda iyi uygulama örnekleriyle yer alması bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Kdz. Ereğli olarak akademik başarıların yanında dijital yetkinlikleri yüksek, yenilikçi eğitim ortamları oluşturmayı önemsiyoruz. İlçemizi başarıyla temsil eden kıymetli öğretmenlerimizi tebrik ediyor, emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin