Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Aralık, 2022 14:57 tarihinde yayınlandı
0

70 Proje, 79 İstihdam

AB Koordinasyon Merkezi tarafından 2018 yılından bugüne kadar 70 proje başarılı bir şekilde gerçekleştirilirken, 20 Milyon TL olan bu projelerde 79 kişi istihdam edildi.

Avrupa Birliği (AB)  ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi tarafından bugüne kadar 70 proje kazandırılırken, 20 Milyon TL tutarındaki bu projelerde 79 kişi istihdam edildi.

Vali Fuat Gürel Valilik İl Yazı İşleri Müdürlüğü AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezinin gerçekleştirdiği proje ve işlemler hakkında bilgiler aldı.

AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezince yapılan sunumda başta kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerine yapılan projelerin işlem safahatı hakkında bilgiler verildi.

AB Koordinasyon Merkezince 2018 yılından bugüne kadar 70 proje başarılı bir şekilde gerçekleştirilirken, 20 Milyon TL olan bu projelerde 79 kişi istihdam edildi.

Sunumda ayrıca “Dört Mevsim Karabük” projesinin tanıtımı gerçekleştirilirken, proje ile Karabük’ün  turizm potansiyeli olan yerlerin tanıtımı yapılarak QR kod ile ulaşım sağlanarak tanıtımının amaçlandığı ifade edildi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kbude bugun fidan yarin nefes projesiyle cevre bilinci olusturuluyor if6llpXj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ’de “Bugün Fidan Yarın Nefes” projesiyle çevre bilinci oluşturuluyor

Karabük Üniversitesi’nde (KBÜ) düzenlenen söyleşide, ağaçlandırma, sürdürülebilir çevre bilinci ve orman yangınları konusu ele alındı.

Karabük Üniversitesi’nde yürütülen “Bugün Fidan Yarın Nefes” projesi kapsamında öğrenciler çevre bilinci konusunda bilgilendirildi.

Karabük Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü tarafından hazırlanan “Bugün Fidan, Yarın Nefes” projesi kapsamında söyleşi programı gerçekleştirildi. Etkinliğe Orman Genel Müdürlüğü İşletme Şefi Hakan İşcan konuşmacı olarak katıldı.

Programda konuşan Hakan İşcan, ağaçlandırmanın önemi, sürdürülebilir çevre bilinci ile orman yangınlarının çıkış nedenleri ve alınması gereken önlemler hakkında bilgi verdi. Katılımcılar, çevreye duyarlılık konusunda farkındalık kazanırken merak ettikleri sorulara da yanıt buldu.

Söyleşinin sonunda İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Büyükyılmaz ile Genç Girişimciler Kulübü Danışmanı Prof. Dr. Ramazan Uygun tarafından Hakan İşcan’a plaket takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin