DÜZCE(İHA) – Düzce’de polis ve jandarma ekiplerinin 1 haftalık çalışmaları neticesinde 28 bin 293 şahıs sorgulanırken, 60 aranan şahıs ise yakalandı.
Düzce’de huzur ve sükûnetin sağlanması için çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor. Hem il emniyet müdürlüğü hem de il jandarma komutanlığına bağlı ekipler 16-22 Eylül tarihleri arasında il genelinde yaptığı çalışmalar çerçevesinde 28 bin 293 şahsın sorgulamasını yaptı. 60 aranan şahıs yakalanırken 22 şahıs ise tutuklandı.


0
7 günde 28 bin 293 şahıs sorgulandı, 60 aranan şahıs yakalandı
0
0
Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor
Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.
Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.
Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.

