Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Eylül, 2024 00:37 tarihinde yayınlandı
0

7 günde 28 bin 293 şahıs sorgulandı, 60 aranan şahıs yakalandı

DÜZCE(İHA) – Düzce’de polis ve jandarma ekiplerinin 1 haftalık çalışmaları neticesinde 28 bin 293 şahıs sorgulanırken, 60 aranan şahıs ise yakalandı.

Düzce’de huzur ve sükûnetin sağlanması için çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor. Hem il emniyet müdürlüğü hem de il jandarma komutanlığına bağlı ekipler 16-22 Eylül tarihleri arasında il genelinde yaptığı çalışmalar çerçevesinde 28 bin 293 şahsın sorgulamasını yaptı. 60 aranan şahıs yakalanırken 22 şahıs ise tutuklandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda zehir tacirlerine gozalti 831 gram metamfetamin ele gecirildi qJu1bzCr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da zehir tacirlerine gözaltı: 831 gram metamfetamin ele geçirildi

Samsun’un Atakum ilçesinde narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda 831 gram metamfetamin ile çok sayıda suç unsuru ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslara yönelik Atakum ilçesinde operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan F.M.O. (30) ve E.K.Y. (21) isimli şahısların araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda 831 gram metamfetamin, 75 adet sentetik ecza, 1 hassas terazi ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin