DÜZCE(İHA) – Düzce’de polis ve jandarma ekiplerinin 1 haftalık çalışmaları neticesinde 28 bin 293 şahıs sorgulanırken, 60 aranan şahıs ise yakalandı.
Düzce’de huzur ve sükûnetin sağlanması için çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor. Hem il emniyet müdürlüğü hem de il jandarma komutanlığına bağlı ekipler 16-22 Eylül tarihleri arasında il genelinde yaptığı çalışmalar çerçevesinde 28 bin 293 şahsın sorgulamasını yaptı. 60 aranan şahıs yakalanırken 22 şahıs ise tutuklandı.


63
7 günde 28 bin 293 şahıs sorgulandı, 60 aranan şahıs yakalandı
937
Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı
Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.
Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.
Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

