Zonguldak’ta 67 yıllık Fevkani köprüsünün Soğuksu ayağı trafiğe açıldı.
Zonguldak’ta 67 yıllık Fevkani köprüsünün yıkım çalışmaları bir yandan sürerken bir yandan Soğuksu ayağı trafiğe açıldı.
Zemin düzleme çalışmasının ardından bugün Soğuksu ayağı araç gidiş ve geliş için kullanılmaya başlandı.
Soğuksu ayağının kullanılmasıyla bilekte trafikte rahatlamalar oluştu.
Diğer yandan Çevre yolunun 1,5 gün yıkım çalışması nedeniyle kapatılarak alternatif yolunun Soğuksu’dan verilmesi planlanıyor.
Karabük Türk Kızılay Vilayet Başkanlığı, "Gazze’de Yüzler Daima Gülsün Diye" sloganıyla Gazze’ye yönelik bağış kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, muhtaçlık sahiplerine ulaştırılmak üzere vatandaşların dayanakları bekleniyor.
Karabük Kızılay Vilayet Lideri Av. Cemalettin Yavaşçı, kampanyaya ait yaptığı açıklamada,Gazze halkının içinde bulunduğu sıkıntı duruma dikkat çekerek, Karabüklü hayırseverleri kampanyaya dayanak olmaya davet etti. Yavaşçı, "Gazze’ye yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız, bağış açıklamasına ‘Filistin Aşevi’ yazarak takviye olabilir. Bağışlar, direkt bölgedeki insani gereksinimlerin karşılanmasında kullanılacaktır" dedi.
Başkan Yavaşçı, “Kızılay olarak milletimizin bize olan inancını boşa çıkarmamak için çalışıyor, elimizin uzandığı her yerde mazlumların yanında olmaya devam ediyoruz” diyerek takviye davetini yineledi.
Türk Kızılayı, AFAD ile birlikte Gazze’deki insani yardım sürecinde uyum sağlayan ana ögelerden biri olmaya devam ederken, Karabük Vilayet Başkanlığı da bu sürece etkin takviye sunuyor.