Karabük Belediyesi tarafından imali tamamlanan 5000 Meskenler Kanyon Park Düğün Salonunun açılışı yapıldı.
Karabük Belediyesi tarafından üretimi devam eden kanyon vadi projesi bünyesinde yer alan ve 5 yıl evvel temeli atılan ’Kanyon Park Düğün Salonu’nun açılışı için merasim düzenlendi.
Açılışta konuşan Karabük Belediye Lideri Rafet Vergili, vazifede oldukları müddet boyunca sağ-sol ayrımı yapmadan vatandaşlara hizmet etmeye uğraş ettiklerini belirtti.
Vergili, öbür proje açılışlarının yıl sonuna kadar devam edeceğini söz etti.
Konuşmaların akabinde dua ve kurdele bölümüyle açılışı yapılan düğün salonunun birinci nikah şahitliğini Belediye Lideri Rafet Vergili ve MHP Vilayet Lideri Cenk Gedikoğlu yaptı.


5000 Konutlar Kanyon Park Düğün Salonunun açılışı yapıldı
Vali Hacıbektaşoğlu’ndan trafik ekiplerine başarı belgesi
Zonguldak’ta Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, trafik düzeninin korunması ve trafik bilincinin artırılması amacıyla üstün gayret ve özveriyle görev yapan emniyet ve jandarma trafik personeli, Vali Osman Hacıbektaşoğlu tarafından başarı belgesi ile taltif edildi.
Vali Hacıbektaşoğlu, trafik güvenliğinin toplum huzuru açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, gece gündüz demeden fedakârca görev yapan trafik personelinin çalışmalarının takdire şayan olduğunu ifade etti.
Trafik kazalarının önlenmesi, sürücülerde trafik bilincinin geliştirilmesi ve güvenli ulaşımın sağlanması adına yürütülen denetim ve eğitim faaliyetlerinin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirten Vali Hacıbektaşoğlu, görevlerinde üstün başarı gösteren personele teşekkür etti.
Zonguldak Valiliği makamında gerçekleşen programa, Zonguldak Vali Yardımcısı Şenol Levent Elmacıoğlu, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Orhan Kaş ile emniyet ve jandarma ekipleri katıldı.

