Reklam
Reklam
66f115d6ac953 jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
23 Eylül, 2024 10:16 tarihinde yayınlandı
0

5000 Evlerspor’un Emektar Başkanı Metin Güney Hayatını Kaybetti

Karabük Spor Camiası’nın sevilen ismi, 5000 Evlerspor’un emektar Başkanı Metin Güney, hayatını kaybetti. Bir süredir hastanede tedavi gören Güney’in vefatı, spor camiasında büyük üzüntü yarattı.

5000 Evlerspor Kulübü’nün ve Karabük’ün köklü spor camiasının tanınan ismi olan Metin Güney, spor camiasındaki uzun yıllar süren fedakârlıkları ve çalışmaları ile Karabük Sporu’na önemli katkılarda bulunmuştu.

Metin Güney’in cenaze namazı, bugün ikindi namazına müteakip 5000 Evler Fatih Camii’nde kılınacak ve defni, 5000 Evler Aile Mezarlığı’nda gerçekleştirilecektir. Başta ailesi, sevenleri ve Karabük Spor Camiası olmak üzere tüm 5000 Evlerspor taraftarlarına başsağlığı diliyoruz.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
karadenizdeki saldirida hayatini kaybeden ve yaralanan balikcilar kastamonuya getirildi TKUdBXDY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karadeniz’deki saldırıda hayatını kaybeden ve yaralanan balıkçılar Kastamonu’ya getirildi

Karadeniz’de saldırıya uğrayan Türk bayraklı balıkçı teknesinde hayatını kaybeden vatandaşın cenazesi ile 4 yaralı, Kastamonu’nun İnebolu ilçesine getirildi.

Kırım’ın batısında, Sivastopol açıklarında saldırıya uğrayan Türk bayraklı “Duru 67” isimli balıkçı teknesindeki 5 kişi yaralandı. Teknedeki yaralılar, yakınlarında bulunan “Burak Kaya” isimli balıkçı teknesine tahliye edildi. Kastamonu’nun İnebolu ilçesi istikametine doğru hareket eden teknedeki yaralılardan biri hayatını kaybetti. Balıkçı teknesinden yapılan yardım çağrısı üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığına ait TCGSG-96 gemisi, 4 doktor, 15 UMKE personeli, hemşire ve yardımcı sağlık personelinden oluşan toplam 19 kişilik uzman tıbbi ekiple harekete geçti. İnebolu Limanı’ndan dün saat 12.35’te hareket eden Sahil Güvenlik Komutanlığı gemisi, balıkçı teknesiyle saat 19.20 sıralarında yaklaşık 115 mil açıkta temas kurdu.

Hayatını kaybeden balıkçının cenazesi ve yaralı balıkçılar daha sonra Sahil Güvenlik Komutanlığı gemisine alındı. Yaralılara uzman sağlık ekibi tarafından ilk müdahale ise gemide yapıldı. Dönüşe geçen Sahil Güvenlik Komutanlığı gemisi, saat 03.00 sıralarında Kastamonu’nun İnebolu ilçesindeki İnebolu Limanı’na yanaştı. Gemiden indirilen 4 yaralı, ambulanslarla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayatını kaybeden vatandaşın cenazesi ise cenaze aracıyla morga götürüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin