5000 Evler Semt Polikliniğinde Acil Sağlık Hizmeti başladı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Eylül, 2021 08:41 tarihinde yayınlandı
0
0

5000 Evler Semt Polikliniğinde Acil Sağlık Hizmeti başladı

Karabük’e yeni hekimlerin atanması ile birlikte Beşbinevler Semt Polikliniğinde uzun bir aranın ardından tekrar Acil Sağlık Hizmeti verilmeye başlandı.

Sağlık Hizmetinin başlamasıyla ilgili Karabük İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada;

“Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beşbinevler Semt Polikliniğimizde 09.00-24.00 saatleri arası acil sağlık hizmeti verilmeye başlandı.

Genelge gereği YURT İÇİ seyahat öncesi tam doz aşısı olmayan vatandaşlarımızdan alınan PCR numuneleri ile işçi ve öğretmenlerimizden alınan haftalık PCR numuneleri Beşbinevler Semt Polikliniğimizde alınmaya başlanmıştır.

YURT DIŞI çıkış amacıyla alınan PCR numuneleri ise Şirinevler’deki ana binamızda alınmaya devam edilmektedir. Numune alınan diğer merkezlerimizde (Safranbolu Devlet Hastanesi ve diğer ilçe hastanelerinde) de hizmet verilmektedir.

Tüm vatandaşlarımıza saygıyla duyurulur” denildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda daglik alanda ucurumdan dusen genc icin ekipler seferber oldu X2zJSyiv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da dağlık alanda uçurumdan düşen genç için ekipler seferber oldu

Kastamonu’nun Küre ilçesinde dağlık alanda dolaştığı sırada dengesini kaybederek uçuruma düşen genç için ekipler seferber oldu. 30 metrelik uçuruma düşen genç, ekiplerin çalışmasıyla güçlükle düştüğü yerden kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Küre ilçesine bağlı Karadonu Köyü sınırlarında bulunan Doğanlar Kalesi mevkiinde dağlık alanda gezen 22 yaşındaki A.T.C., dengesini kaybederek uçuruma düştü. Yaklaşık 30 metre yuvarlanarak düştüğü yerde kayalıklara sıkışan A.T.C. için yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine harekete geçen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), itfaiye, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler, yaralı gence ulaşmak için çalışma başlattı. Zorlu arazi şartlarına rağmen ekipler, güçlükle yaralı gence ulaştı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan genç, ekiplerin müşterek çalışması sonucu sedyeye alınarak güçlükle uçurumdan çıkartılabildi. Ambulansın beklediği noktaya kadar getirilen genç, ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin