Reklam
Reklam
671ba0a6a5c08
Nuray Öztürk Avatarı
Nuray Öztürk tarafından
25 Ekim, 2024 16:44 tarihinde yayınlandı
0

5000 Evler Ek Hastanesi’nde Eksiklikler Gideriliyor

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 5000 Evler Mahallesi’nde bulunan ek binasında yaşanan yapısal sorunların çözümü için çalışmalara başlandı.

Eksikliklerle teslim alınan hastane binasında asansörler, ısıtma sistemi ve çatı sızdırmaları gibi birçok problem sağlık hizmetlerini aksatıyordu.

Özellikle yağmur yağdığı zaman çatıdan su sızması, kış aylarında yetersiz kalan ısıtma ve soğutma sistemi ile asansörlerde yaşanan sorunlar hasta ve çalışanlar için büyük bir mağduriyet yaratıyordu. Edinilen bilgilere göre, sorunları gidermek için yapılan ihaleyi alan firma çalışmalara başladı. Öncelikli olarak asansörlerin bakım ve onarımını gerçekleştirecek olan firma, ardından ısıtma sistemindeki eksiklikleri gidererek binanın kış aylarına hazır hale gelmesini sağlayacak.

ÇALIŞMALAR KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Hastane yetkilileri, eksikliklerin giderilmesiyle birlikte hastane binasının daha güvenli ve konforlu bir hale geleceğini belirtti. Yapılacak düzenlemelerle birlikte 5000 Evler Ek Hastanesi’nin sağlık hizmeti sunumundaki kalitesinin artması ve binanın tamamen işlevsel hale gelmesi bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte otomobil ile motosiklet carpisti 1 olu mEfAxOn2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, akşam saatlerinde Karabük-Bartın karayolu Eflani yol Kavşağı’nda meydana geldi. H.B.Y. (24) idaresindeki 18 ABD 601 plakalı otomobil, Karabük istikametinden Bartın yönüne seyir halindeyken, Eflani ilçesi istikametinden kavşağa girmek isteyen Ahmet Çakır (56) yönetimindeki 78 AAS 979 plakalı motosikletle çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle metrelerce savrularak ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Ahmet Çakır, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Safranbolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çakır burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin