Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Şubat, 2023 10:42 tarihinde yayınlandı
0

50.Saatte Mucize

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan ve 10 İlde yaşanan  7,7  ve 7.6’lık deprem felaketinin ardından ivedilikle arama kurtarma çalışmalarına destek olmak için Karabük’ten  afet bölgesine gönderilen ekipler  enkaz altında sürdürülen çalışmalarda mucizelere ortak oluyorlar.

Hatay’da arama kurtarma çalışmalarını sürdüren Sağlık Müdürlüğüne  bağlı 112 ve UMKE ekipleri depremin 50.saatinde diğer illerden gelen AFAD ve arama kurtarma ekipleri ile birlikte enkaz altından 19 yaşında bir genci sağ salim çıkartarak yeni bir sevince ve umutların yeşermesine ortak oldular. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
motorculardan anitkabire bayrak surusu JnM7Ia11
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Motorculardan Anıtkabir’e “bayrak sürüşü”

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde geleneksel hale gelen bayrak sürüşü etkinliğinde, 83 motosiklet tutkunu Türk bayrağını Samsun’dan Anıtkabir’e taşıdı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda, Safranbolu’dan teslim alınan Türk bayrağı motosiklet konvoyu eşliğinde anlamlı bir yolculuğa çıkarıldı. Yaklaşık 1100 kilometrelik rotada ilerleyen grup, ilk olarak Milli Mücadele’nin başladığı Samsun’a ulaştı.

Samsun’da Türk bayrağını gururla dalgalandıran motosiklet tutkunları, daha sonra rotalarını başkent Ankara’ya çevirdi. 83 kişiden oluşan grup, Anıtkabir’e ulaşarak anlamlı sürüşü tamamladı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, her yıl düzenledikleri etkinliği büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her yıl bu kutsal emaneti taşımaktan ve bu rotayı tamamlamaktan büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin