Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
31 Temmuz, 2017 13:59 tarihinde yayınlandı
0

4.Kattan Atlayan Genç yaşam mücadelesini kaybetti

Karabük’te bir üniversite öğrencisi, ailesine “Benim için üzülmeyin, sizi çok sevdim” yazılı not bırakıp 4. kattaki evin balkonundan atladı. Hastanede tedavi altına alınan genç, bir gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

4. Kattan Atladı1
KARABÜK’TE, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ OLAN HASAN BASRİ, AİLESİNE ”BENİM İÇİN ÜZÜLMEYİN. SİZİ ÇOK SEVDİM” YAZILI NOT BIRAKIP 4. KATTAKİ EVİNİN BALKON PENCERESİNDEN KENDİNİ BOŞLUĞA BIRAKTI. (YASİN ERDEM/KARABÜK-İHA)

Olay, Pazar günü 100. Yıl Mahallesi 1035 No.lu sokakta bulunan 5 katlı apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartmanın 4. katındaki dairede üniversiteden arkadaşı E.K.K. ile birlikte oturan Karabük Üniversitesi öğrencisi Hasan Basri (20), arkadaşı uyurken balkon penceresinden kendini boşluğa bıraktı. Beton zemine düşerek ağır yaralanan Basri, çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Hasan Basri bir gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Olay sonrası evde inceleme yapan polis ekipleri, “Size hayırlı bir evlat olamadım. Bir kez olsun sizi düşünmeden yaşamadım. Ama artık gücüm kalmadı. Olmaktan korktuğum insan oldum. Benim için üzülmeyin. Sizi çok sevdim” yazılı not buldu.
Basri’nin ev arkadaşı E.K.K. ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, ”Ben uyuyordum, haberim yok. Kullandığı bazı ilaçlar vardı ama emin değilim. Ekipler inceledi” dedi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. misafir

    allah sabır versin

Yeni yorumlara kapalı.

Untitled 1
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
03 Haziran, 2026 10:46 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de yağışların ardından yol çalışmaları sürüyor

Karabük’te geçtiğimiz hafta etkili olan sağanak yağışların ardından Yenice ilçesine bağlı Çakıllar, Cihanbey, Değirmenyanı, Bağbaşı, Ören ve Akmanlar köylerinde oluşan olumsuzlukların giderilmesi için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Karabük İl Özel İdaresi ekipleri, yağışların yol ağında meydana getirdiği hasarların giderilmesi, ulaşımın güvenli şekilde sağlanması ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması amacıyla sahada yoğun mesai harcıyor.

Ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında köy yollarında bakım, onarım ve güvenlik tedbirleri titizlikle uygulanırken, ulaşımın aksamaması için gerekli müdahaleler sürdürülüyor.

Yetkililer, bölgede çalışmaların özverili bir şekilde devam ettiğini belirterek, vatandaşların güvenliği ve günlük yaşamın normal seyrinde sürdürülebilmesi için tüm imkanların seferber edildiğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. misafir

    allah sabır versin

Yeni yorumlara kapalı.