Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
31 Temmuz, 2017 13:59 tarihinde yayınlandı
0

4.Kattan Atlayan Genç yaşam mücadelesini kaybetti

Karabük’te bir üniversite öğrencisi, ailesine “Benim için üzülmeyin, sizi çok sevdim” yazılı not bırakıp 4. kattaki evin balkonundan atladı. Hastanede tedavi altına alınan genç, bir gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

4. Kattan Atladı1
KARABÜK’TE, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ OLAN HASAN BASRİ, AİLESİNE ”BENİM İÇİN ÜZÜLMEYİN. SİZİ ÇOK SEVDİM” YAZILI NOT BIRAKIP 4. KATTAKİ EVİNİN BALKON PENCERESİNDEN KENDİNİ BOŞLUĞA BIRAKTI. (YASİN ERDEM/KARABÜK-İHA)

Olay, Pazar günü 100. Yıl Mahallesi 1035 No.lu sokakta bulunan 5 katlı apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartmanın 4. katındaki dairede üniversiteden arkadaşı E.K.K. ile birlikte oturan Karabük Üniversitesi öğrencisi Hasan Basri (20), arkadaşı uyurken balkon penceresinden kendini boşluğa bıraktı. Beton zemine düşerek ağır yaralanan Basri, çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Hasan Basri bir gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Olay sonrası evde inceleme yapan polis ekipleri, “Size hayırlı bir evlat olamadım. Bir kez olsun sizi düşünmeden yaşamadım. Ama artık gücüm kalmadı. Olmaktan korktuğum insan oldum. Benim için üzülmeyin. Sizi çok sevdim” yazılı not buldu.
Basri’nin ev arkadaşı E.K.K. ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, ”Ben uyuyordum, haberim yok. Kullandığı bazı ilaçlar vardı ama emin değilim. Ekipler inceledi” dedi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. misafir

    allah sabır versin

Yeni yorumlara kapalı.

tokatta sel alarmi alinan tedbirler masaya yatirildi mpUITvIY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta sel alarmı: Alınan tedbirler masaya yatırıldı

Tokat’ta etkili olan yoğun yağışlar sonrası Turhal’da kurulan İlçe Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde alınan tedbirler değerlendirildi.

Tokat’ın Turhal ilçesinde, kent genelinde etkili olan yoğun yağışların ardından alınan tedbirlerin değerlendirilmesi amacıyla İlçe Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Tokat Valisi Abdullah Köklü’nün yanı sıra AFAD yetkilileri, belediye ekipleri, DSİ temsilcileri ve ilgili kurum amirleri katıldı. Toplantıda özellikle Yeşilırmak Havzası’nda artan su debisi, taşkın riski bulunan bölgeler ve sahada yürütülen çalışmalar ele alındı. İl genelinde ekiplerin 24 saat esasına göre görev yaptığı belirtilirken, riskli bölgelerde iş makineleri ve personelin hazır bekletildiği öğrenildi. Bazı köylerde ise tedbir amaçlı tahliye ve güvenlik önlemlerinin sürdüğü ifade edildi.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Tokat Valisi Abdullah Köklü, vatandaşların resmi kurumların uyarılarını dikkate almasını istedi. Kent genelinde tüm kurumların koordinasyon içerisinde çalıştığını belirten Köklü, can ve mal kaybının yaşanmaması adına gerekli tedbirlerin aralıksız sürdürüldüğünü ifade etti.

Öte yandan bölgede yağışların etkisini sürdürmesi nedeniyle dere yatakları ve taşkın riski bulunan alanlarda güvenlik önlemlerinin artırıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. misafir

    allah sabır versin

Yeni yorumlara kapalı.