4 Katlı Apartmanda Yangın Paniği - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Kasım, 2022 10:26 tarihinde yayınlandı
0
0

4 Katlı Apartmanda Yangın Paniği

Karabük’te 4 katlı apartmanın son katında bulunan dairede çıkan yangında ev sahibi dumandan etkilendi, yardım etmek isteyen bir vatandaş da merdivenden düşerek yaralandı.
Olay, 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. 4 katlı apartmanın son katında Naciye Çelik’e ait dairede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanların yükseldiğini fark eden vatandaşların bildirmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına alarak söndürdü. Dumana maruz kalan Naciye Çelik ve yangına yardım etmek isterken merdivenden düşmesi sonucu ayağından yaralanan bir kişiye ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Safranbolu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Çelik’in durumunun iyi olduğu öğrenilirken evde maddi hasar oluştu. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda iki genci silahla yaralayan 3 supheli tutuklandi rxg6yCqN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da iki genci silahla yaralayan 3 şüpheli tutuklandı

Bolu’da konuşmak için çağırdıkları sokakta iki genci silahla vurarak yaralayan 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, Çıkınlar Mahallesi 20. Cadde üzerinde meydana gelmişti. F.K. (22) ve Ç.G. (27), konuşmak için çağrıldıkları caddede araçtan inen E.C.’nin silahlı saldırısına uğrayarak ayaklarından yaralanmıştı. Olayın ardından araçla kaçan E.C. ve yanında bulunan B.K. ile O.S., Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uzun süren takibi ve kovalamacası sonucu gece saatlerinde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından E.C., B.K. ve O.S., güvenlik önlemleri altında Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Aileleri basın mensuplarını engellemeye çalışmıştı

Öte yandan, şüphelilerin adliyeye getirilişi sırasında bina önünde bekleyen aileleri ve yakınları, görevini yapan basın mensuplarına zorluk çıkarmıştı. Görüntü alınmasını engellemek isteyen aile yakınları gazetecilere, “Allah belanızı versin, biz çekilmesini istemiyoruz. Daha 18 yaşında” diyerek tepki göstermiş, şüphelilere ise “Çıkışın daha dik olacak, arkandayız oğlum” diyerek seslenmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin