4. KARABÜK BİSİKLET FESTİVALİ 1-3 KASIM’DA YENİCE’DE - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İftara son --:--
66d85dbfeefc9 jpg
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
04 Eylül, 2024 16:16 tarihinde yayınlandı
0
0

4. KARABÜK BİSİKLET FESTİVALİ 1-3 KASIM’DA YENİCE’DE

Karabük Bisiklet Derneği tarafından birincisi 2019 yılında Safranbolu’da düzenlenen, sırasıyla 2022 yılında Eflani ve 2023 yılında Keltepe’de yapılan Karabük Bisiklet Festivali’nin 4.sü 1-3 Kasım 2024 tarihleri arasında “Sonbahar Renklerine Pedalla” temasıyla Yenice ilçemizde yapılacaktır.

Yenice Belediyesi’nin destekleriyle Ihlamur Teras’ta bungalov ve çadır konaklamalı olarak gerçekleştirilecek etkinliğe Türkiye’nin dört bir yanından yüzün üzerinden bisikletlinin gelmesi beklenmektedir. 30 Ekim Perşembe günü misafirlerin kamp alanına ulaşarak yerleşmesinin ardından, 1 Kasım Cuma günü Ihlamur Teras – Yenice Merkez – Göktepe Yaylası – Fındıkaltı – Güney Köyü – Çırapazarı – Ihlamur Teras rotasında toplamda 40 km turlayacak bisikletliler, 2 Kasım Cumartesi günü Ihlamur Teras – Şeker Kanyonu – İncebacaklar Köyü – Şekermeşe – Yazıköy – Ihlamur Teras rotasında 30 km pedallayacaklar. Katılımcılar festivalin son günü olan 3 Kasım Pazar günü ise Yenice ormanlarının kalbine, arberotum bölgesine 6 km parkurda yürüyüş yapmaya gidecekler.

Festivale kayıt olmak ve detaylı bilgiye ulaşmak için www.karbisder.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta bayram sabahi korkutan silah atma gelenegi Jf2Cmu2X
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta bayram sabahı korkutan silah atma geleneği

Zonguldak’ta yıllardır süregelen ve her bayram sabahı korku dolu anların yaşanmasına neden olan silahla havaya ateş açma geleneği bu Ramazan Bayramı’nda da devam etti.

Bayram namazının kılınmasının ardından silah sesleri yükselmeye başladı. Evlerinin balkonlarına, çatılarına ve sokak aralarına çıkan bazı kişiler havaya ateş açtı. Öte yandan, 2015 yılındaki Kurban Bayramı’nda Taşbaca Mahallesi’nde kurbanının kesilmesini bekleyen 64 yaşındaki Temel Civelek, kimliği belirsiz bir magandanın tabancasından çıkan kurşunun hedefi olmuş, kurşunun sırtına isabet etmesi sonucu hayatını kaybetmişti.

Silah sesleri üzerine polis ve jandarma ekipleri harekete geçerek, ateş açan şahısları tespit etmek amacıyla mahalle aralarında geniş çaplı inceleme ve devriye çalışması başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin