Reklam
Reklam
66d85dbfeefc9 jpg
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
04 Eylül, 2024 16:16 tarihinde yayınlandı
0

4. KARABÜK BİSİKLET FESTİVALİ 1-3 KASIM’DA YENİCE’DE

Karabük Bisiklet Derneği tarafından birincisi 2019 yılında Safranbolu’da düzenlenen, sırasıyla 2022 yılında Eflani ve 2023 yılında Keltepe’de yapılan Karabük Bisiklet Festivali’nin 4.sü 1-3 Kasım 2024 tarihleri arasında “Sonbahar Renklerine Pedalla” temasıyla Yenice ilçemizde yapılacaktır.

Yenice Belediyesi’nin destekleriyle Ihlamur Teras’ta bungalov ve çadır konaklamalı olarak gerçekleştirilecek etkinliğe Türkiye’nin dört bir yanından yüzün üzerinden bisikletlinin gelmesi beklenmektedir. 30 Ekim Perşembe günü misafirlerin kamp alanına ulaşarak yerleşmesinin ardından, 1 Kasım Cuma günü Ihlamur Teras – Yenice Merkez – Göktepe Yaylası – Fındıkaltı – Güney Köyü – Çırapazarı – Ihlamur Teras rotasında toplamda 40 km turlayacak bisikletliler, 2 Kasım Cumartesi günü Ihlamur Teras – Şeker Kanyonu – İncebacaklar Köyü – Şekermeşe – Yazıköy – Ihlamur Teras rotasında 30 km pedallayacaklar. Katılımcılar festivalin son günü olan 3 Kasım Pazar günü ise Yenice ormanlarının kalbine, arberotum bölgesine 6 km parkurda yürüyüş yapmaya gidecekler.

Festivale kayıt olmak ve detaylı bilgiye ulaşmak için www.karbisder.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte caddeler gece mesaisiyle yenileniyor qRXeelNg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te caddeler gece mesaisiyle yenileniyor

Karabük Belediyesince kent genelinde yürütülen asfalt ve modernizasyon çalışmaları kapsamında Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’nde asfalt serimi ve New Jersey bariyer uygulaması gerçekleştirildi.

Belediye ekipleri, araç trafiğinin aksamaması ve esnafın çalışmalarının olumsuz etkilenmemesi amacıyla çalışmaları gece saatlerinde sürdürdü. Gece boyunca devam eden mesainin ardından cadde, sabah saatlerinde vatandaşların kullanımına açıldı.

Çalışmalar kapsamında yol güvenliğini artırmak amacıyla New Jersey bariyer sistemi uygulanırken, caddede asfalt yenileme çalışmaları da tamamlandı. Benzer uygulamaların Kıbrıs Şehitleri ve Menderes caddeleri başta olmak üzere kentin farklı noktalarında da yapılacağı bildirildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Özkan Çetinkaya, ekiplerden bilgi aldı.

Çetinkaya, yaptığı açıklamada, kentte daha modern ve konforlu bir ulaşım ağı oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Gece boyunca sürdürülen çalışmalarla vatandaşların sabah saatlerinde daha güvenli ve düzenli yollarla karşılaşmasını amaçladıklarını ifade eden Çetinkaya, ana arterlerdeki modernizasyon çalışmalarının planlanan program dahilinde süreceğini kaydetti.

Öte yandan asfalt serimi öncesinde caddelerde içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilendiği, böylece altyapının da güçlendirildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin