Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Ekim, 2022 12:07 tarihinde yayınlandı
0

4 işçinin çalıştığı belediyede grev oylaması yapılacak

Kastamonu’nun Şenpazar Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası Karabük Şubesi arasındaki Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmelerinden anlaşmazlık çıktı.

Toplam 4 kadrolu işçiyi kapsayan belediyede grev oylamasına gidileceğini açıklayan Sendika Başkanı Tarık Düzyer gerekli duyuruyu sendika işyerine astıklarını söyledi.

12 Ekim Çarşamba günü İşkur tarafından grev oylamasının yapılacağını belirten Belediye-İş Karabük Şube Başkanı Düzyer konu hakkındaki açıklamasında, “Şenpazar Belediyesiyle 15.07.2022 Tarihinden bugüne kadar yürüttüğümüz Toplu iş sözleşmesi görüşmeleri, arabulucu sürecinde de uyuşmazlıkla sonuçlanmıştır. Her ne kadar toplu sözleşmesinin uzlaşma ile masada bitirilmesi noktasında özverili bir anlayış sergilemiş olsakta, aynı yapıcı tutumu işverenimizden göremedik. Günümüz yaşam standartlarının çok altında bir teklifin bizlere sunulması, temsil ettiğimiz üyelerimizin ve ailelerinin adına sözleşmenin yasal süreci olan GREV OYLAMASI’na gidilmesine sebep olmuştur. Yasal hakkımız olan grev oylaması ilanını bugün itibariyle Şenpazar Belediyesi iş yerine asmış bulunmaktayız. Herzaman olduğu gibi devam eden süreçte de üyelerimizin menfaatlerini korumak adına ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” ifdelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin