4 ay önce aldığı otomobil eceli oldu - Karabük Haber Postası
4 ay once aldigi otomobil eceli oldu NVCMYvT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ocak, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

4 ay önce aldığı otomobil eceli oldu

Tokat’ın Zile ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 21 yaşındaki genç şoför hayatını kaybetti.

Kaza, saat 17.15 sıralarında Zile-Turhal kara yolunda meydana gelmişti. Teze nazaran, Kayra Ömrüuzun (21) idaresindeki 60 VA 858 plakalı araba, şimdi belirlenemeyen bir sebeple şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu denetimden çıkarak bir iş yerinin duvarına çarptı. Olay yerine sevk edilen sıhhat grupları, ağır yaralanan Kayra Ömrüuzun’u Zile Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Tokat Devlet Hastanesine sevk edilen genç şoför, tabiplerin tüm müdahalelerine karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, Ömrüuzun’un vefatından saatler evvel otomobil sürerken çektiği görüntüyü toplumsal medya hesabından paylaştığı ve arabasını ise 4 ay evvel aldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxax 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Nisan, 2026 10:59 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da çocuklar için 23 Nisan etkinliği

Safranbolu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklar için geniş kapsamlı bir kutlama programı hazırladı. Safranbolu Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikler çerçevesinde, Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde 23 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek olan programda çocuklar, gün boyu sürecek farklı aktivitelerle bayramın tadını çıkaracak.

Kutlama programı kapsamında kurulacak olan atölyelerde çocuklar seramik, ebru sanatı, taş boyama ve zeka oyunları gibi farklı alanlarda hem eğlenecek hem de yeteneklerini sergileme fırsatı bulacak. Saat 14.00 ve 16.00’da iki ayrı seans halinde sahnelenecek olan “Gösteri Fabrikası” ile çocuklara unutulmaz anlar yaşatılması hedeflenirken, etkinlik alanı gün boyunca palyaço gösterileri, maskotlar eşliğinde oyunlar, baskılı balon dağıtımı ve çeşitli sürprizlere ev sahipliği yapacak.

Günün finalinde ise Safranbolu Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Müzik Okulu’nun kursiyerleri sahne alacak. Belediye bünyesinde açılan kurslarda eğitim gören yetenekler, saat 18.00’de başlayacak konserle ilk büyük sahne deneyimlerini yaşayarak bayram coşkusunu zirveye taşıyacak.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, tüm çocukları ve ailelerini 23 Nisan coşkusunu hep birlikte paylaşmak üzere Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’ne davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin