Tokat’ın Zile ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 21 yaşındaki genç şoför hayatını kaybetti.
Kaza, saat 17.15 sıralarında Zile-Turhal kara yolunda meydana gelmişti. Teze nazaran, Kayra Ömrüuzun (21) idaresindeki 60 VA 858 plakalı araba, şimdi belirlenemeyen bir sebeple şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu denetimden çıkarak bir iş yerinin duvarına çarptı. Olay yerine sevk edilen sıhhat grupları, ağır yaralanan Kayra Ömrüuzun’u Zile Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Tokat Devlet Hastanesine sevk edilen genç şoför, tabiplerin tüm müdahalelerine karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Öte yandan, Ömrüuzun’un vefatından saatler evvel otomobil sürerken çektiği görüntüyü toplumsal medya hesabından paylaştığı ve arabasını ise 4 ay evvel aldığı öğrenildi.


4 ay önce aldığı otomobil eceli oldu
Briç turnuvası Türkiye’nin dört bir yanından sporcuları ağırladı
Safranbolu Belediyesinin ev sahipliğinde, Türkiye Briç Federasyonu tarafından düzenlenen “Altın Safran Briç Turnuvası,” Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcuların katılımıyla tamamlandı.
Safranbolu’da ilk kez gerçekleştirilen ve 9-10 Mayıs tarihlerinde Erdoğan Caymaz Yeni Nesil Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen turnuva, yaklaşık 250 sporcuyu bir araya getirdi. Zekâ, strateji ve konsantrasyonun ön plana çıktığı müsabakalarda sporcular, Safranbolu Belediyesinin konuğu olarak iki gün boyunca kıyasıya mücadele etti.
Organizasyonun ilk gününde Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Taner Timar ve Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Esat Murat Molva, turnuva salonunu ziyaret ederek sporcularla bir araya geldi. Safranbolu Briç Kulübü koordinasyonunda ve belediyenin destekleriyle yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen heyet, yarışmacılara başarı dileklerini ileterek organizasyonun heyecanına ortak oldu.
Safranbolu Belediyesinin ev sahipliği yaptığı bu prestijli turnuva, kentin spor turizmine ve sosyal hayatına katkı sağlayan önemli bir organizasyon olarak kayıtlara geçti. Türkiye’nin farklı illerinden gelen sporcuların katılımıyla düzenlenen turnuva, 10 Mayıs akşamı gerçekleştirilen final müsabakalarının ardından sona erdi.
ZekA oyunlarına ilgi duyan çok sayıda vatandaşın da takip ettiği organizasyon, Safranbolu Belediyesinin organizasyon başarısıyla birlikte ödül töreninin ardından tamamlandı.

