Reklam
Reklam
4 ay once aldigi otomobil eceli oldu NVCMYvT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ocak, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
0

4 ay önce aldığı otomobil eceli oldu

Tokat’ın Zile ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 21 yaşındaki genç şoför hayatını kaybetti.

Kaza, saat 17.15 sıralarında Zile-Turhal kara yolunda meydana gelmişti. Teze nazaran, Kayra Ömrüuzun (21) idaresindeki 60 VA 858 plakalı araba, şimdi belirlenemeyen bir sebeple şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu denetimden çıkarak bir iş yerinin duvarına çarptı. Olay yerine sevk edilen sıhhat grupları, ağır yaralanan Kayra Ömrüuzun’u Zile Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Tokat Devlet Hastanesine sevk edilen genç şoför, tabiplerin tüm müdahalelerine karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, Ömrüuzun’un vefatından saatler evvel otomobil sürerken çektiği görüntüyü toplumsal medya hesabından paylaştığı ve arabasını ise 4 ay evvel aldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda nafaka anlasmazligi yuzunden esinin evine kursun yagdiran koca yakalandi 97uwZ28f
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da nafaka anlaşmazlığı yüzünden eşinin evine kurşun yağdıran koca yakalandı

Bolu’da dün boşanma aşamasındaki eşinin yaşadığı eve tabancayla 2 el ateş ettikten sonra kayıplara karışan Reşat G., polis ekiplerinin çalışması sonucu kaçtığı yerde yakalandı. Çiftin boşanmak istedikleri ancak nafaka konusunda anlaşmazlık yaşadıkları için sürecin uzadığı ve şüphelinin bu sebeple olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Akpınar Mahallesi Ertan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Reşat G. ile eşi Gurbet G. boşanma kararı aldı. İkisi de ayrılmak istemesine rağmen çift arasında ’nafaka’ ödemesi konusunda anlaşmazlık çıktı. Nafaka krizinin büyümesi üzerine öfkelenen Reşat G., dün akşam saatlerinde Gurbet G.’nin yaşadığı evin önüne geldi. Bir süre evin çevresinde dolaşan Reşat G., daha sonra yanında getirdiği tabancayla eve doğru 2 el ateş etti. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri büyük panik yaşarken, şüpheli olay yerinden koşarak hızla uzaklaştı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, ihbar üzerine dün bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri sokakta detaylı çalışma yürüterek boş kovanları muhafaza altına aldı.

Kaçtığı yerde yakalandı

Silahlı saldırının ardından kayıplara karışan şüpheliyi yakalamak için Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda Reşat G.’nin kaçtığı ve saklandığı adres tespit edildi. Polis ekiplerinin düzenlediği başarılı operasyonla şüpheli koca yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin