4-6 Yaş Grup Çocuklar İçin Kur'an Kursu Başladı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Eylül, 2023 15:31 tarihinde yayınlandı
0
0

4-6 Yaş Grup Çocuklar İçin Kur’an Kursu Başladı

4-6 Yaş Grubu Minik Öğrencilerin Kur’an Kurslarında eğitim öğretim heyecanı başladı  İl Müftüsü  Ercan Aksu, yeni eğitim öğretim yılına adım atan Haliliye Kur’an Kursu 4-6 Yaş öğrencilerin  heyecanına ve sevincine ortak oldu.

İl Müftüsü  Ercan Aksu, İl Müftü Yardımcısı Merve Yumlu, 2023-2024 eğitim öğretim yılına başlayan sevimli minikleri ziyaret ederek çeşitli hediyeler ve Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarını takdim etti.

Velilerin de yer aldığı açılış programında konuşan  İl Müftüsü Ercan  Aksu; “Başkanlığımızca yürüttüğümüz 4-6 Yaş eğitim öğretim programı göz nuru evlatlarımızın milli ve manevi değerlerine bağlı yetişmesinde en önemli hizmet alanı olmuştur.  Yeni eğitim öğretim yılı başta çocuklarımız olmak üzere öğreticilerimiz, velilerimiz için hayırlı ve uğurlu olsun, başarılı bir yıl dilerim” dedi. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
baruden patent basarisi finans alaninda turkiye ucunculugu HaG9B4Eb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 08:45 tarihinde yayınlandı
0
0

BARÜ’den patent başarısı: “Finans” alanında Türkiye üçüncülüğü

Bartın Üniversitesi (BARÜ) 2025 yılı patent performansının değerlendirildiği sıralamada en iyiler arasına girerek “Finans” alanında Türkiye’de ilk 3’te yer almayı başardı.

Türkiye’nin yenilikçilik ve Ar-Ge performansını geliştirmek hedefiyle Patent Effect tarafından hazırlanan “Türkiye’nin Patent Raporu 2025” listesi yayımlandı. Bartın Üniversitesi (BARÜ) açıklanan listede “Patent Şampiyonu Üniversiteler” kategorisinde yer alarak önemli bir başarıya imza attı. Farklı kategorilerde değerlendirmelerin yapıldığı raporda BARÜ, “Finans” alanındaki patent başvurularıyla Türkiye’nin en iyileri arasına girdi.

Raporda, farklı alanlarda en çok patent başvurusu yapan ilk 10 üniversite açıklandı. BARÜ, 2025 yılında finans alanında gerçekleştirdiği patent başvuru sayısıyla devlet ve vakıf üniversiteleri arasında 3’üncü sırada yer aldı. BARÜ üçüncülüğü İstanbul Teknik Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, İstanbul Medipol Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi ile paylaştı.

Bilimsel çalışmaların katma değere dönüşmesinin önemini vurgulayan BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, “Bartın Üniversitesi olarak bilgiyi değere dönüştürme hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Patent başvurularında elde ettiğimiz başarıyı da daha ileri taşımak adına nitelikli projeler üretmeye ve bu projeleri patent süreçleriyle buluşturmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda araştırma-geliştirme ekosistemimize katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin