Samsun’da 39 suç kaydı ve 19 yıl hapis cezası bulunan şahıs saklandığı evde bazanın altında yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen kapsamlı çalışmalar çerçevesinde, Atakum ilçesi Mevlana Mahallesi Bornova Caddesi’nde bir ikamete operasyon düzenledi. Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği operasyonda, 38 ayrı suç kaydı bulunan O.K. (24) yatak odasında saklandığı bazanın altında yakalandı. Gözaltına alınan O.K.’nin “yağma, uyuşturucu madde kullanmak, hırsızlık, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak, 6136 SKM, güveni kötüye kullanmak, tehdit ve hakaret” suçlarından arandığı ve “birden fazla kişi ile silahlı tehdit, 6136 SKM ve hükümlü veya tutuklunun kaçması” suçlarından da toplam 19 yıl 5 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezasının olduğu tespit edildi. Adreste yapılan aramalarda, 1 adet 9 mm ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek, 10 adet fişek, 8 adet kartuş ve 1 adet uyuşturucu içme aparatı ele geçirildi.
Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen O.K. adli işlemlerin tamamlanmasının ardından tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi.


39 suç kaydı ve 19 yıl hapis cezası bulunan şahıs saklandığı evde bazanın altında yakalandı
4-6 yaş Kur’an kursu kapanış programı düzenlendi
Karabük Müftülüğüne bağlı Cevizlidere 4-6 yaş Kur’an Kursu’nda eğitim gören öğrencilere yönelik Müftülük Konferans Salonu’nda “2025-2026 Eğitim-Öğretim Dönemi Yıl Sonu Kapanış Programı ve Kur’an Merasimi” programı yapıldı.
Programa İl Müftüsü Ali ERHUN, Müftü Yardımcıları Namık Karaahmetoğlu, Hüseyin İpek Merve Yumlu, Eğitim Hizmetleri Birimi, Kur’an Kursu Öğreticileri, öğrenciler ve veliler katıldı.
İl Müftüsü Ali Erhun yaptığı konuşmada, “Bereketli bir eğitim-öğretim dönemini bitirmiş olduk. Bu süreçte öğrencilerimiz milli ve manevi olarak çok güzel kazanımlar elde ettiler. Bu vesileyle yavrularımızın eğitimine emek veren değerli Kur’an Kursu Öğreticilerimize, destek veren kıymetli velilerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Programda öğrenciler tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler okundu, dua edildi.
Renkli anların yaşandığı program fotoğraf çekimi ile son buldu.

