Reklam
Reklam
39 suc kaydi ve 19 yil hapis cezasi bulunan sahis saklandigi evde bazanin altinda 2uA6ZKAb jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Eylül, 2024 16:45 tarihinde yayınlandı
0

39 suç kaydı ve 19 yıl hapis cezası bulunan şahıs saklandığı evde bazanın altında yakalandı

Samsun’da 39 suç kaydı ve 19 yıl hapis cezası bulunan şahıs saklandığı evde bazanın altında yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen kapsamlı çalışmalar çerçevesinde, Atakum ilçesi Mevlana Mahallesi Bornova Caddesi’nde bir ikamete operasyon düzenledi. Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği operasyonda, 38 ayrı suç kaydı bulunan O.K. (24) yatak odasında saklandığı bazanın altında yakalandı. Gözaltına alınan O.K.’nin “yağma, uyuşturucu madde kullanmak, hırsızlık, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak, 6136 SKM, güveni kötüye kullanmak, tehdit ve hakaret” suçlarından arandığı ve “birden fazla kişi ile silahlı tehdit, 6136 SKM ve hükümlü veya tutuklunun kaçması” suçlarından da toplam 19 yıl 5 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezasının olduğu tespit edildi. Adreste yapılan aramalarda, 1 adet 9 mm ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek, 10 adet fişek, 8 adet kartuş ve 1 adet uyuşturucu içme aparatı ele geçirildi.

Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen O.K. adli işlemlerin tamamlanmasının ardından tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
s2 2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Mayıs, 2026 13:54 tarihinde yayınlandı
0

Eskipazar’da çöken yolda inceleme başlatıldı

Eskipazar ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış, Tamışlar Köyü Emiroğlu Mahallesi’nde sel ve yol çökmesine neden oldu. Sel sularının yol altındaki dolguyu boşaltması sonucu asfalt köy yolunda büyük hasar meydana geldi.

Olayın ardından bölgeye giden Karabük Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, Kübra Ustaoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mustafa Avcı ile İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Bağçe ve Tuncer Başkaya bölgede incelemelerde bulundu.

Heyet, olay yerinde Jandarma ekiplerinden alınan güvenlik önlemleri hakkında bilgi alırken, AFAD ve İl Özel İdaresi ekiplerinin yolun yeniden ulaşıma açılması için çalışma başlatacağı bildirildi.

Eskipazar Kaymakamı Kübra Ustaoğlu, yağışların etkisini azaltmasının ardından yol onarım çalışmalarına hızla başlanacağını ifade ederek, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için gerekli tüm tedbirlerin alınacağını söyledi. Ustaoğlu ayrıca Emiroğlu Mahallesi’ne ulaşım için alternatif yol bulunduğunu belirterek, vatandaşlara sağanak yağış ihtimaline karşı dere yatakları ile hasar gören yollardan uzak durmaları yönünde uyarıda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin