Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Temmuz, 2017 14:13 tarihinde yayınlandı
0

364 TL taksitle ev sahibi oldular

Yenice TOKİ Konutlarında bulunan 252 dairenin hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi.

TOKİ’nin 2014 yılından beri uyguladığı yatay mimari konsepte uygun olarak tasarlanan projede yer alan binalar zemin+3, 4, 5 kat olarak tasarlandı. Karabük Yenice TOKİ konutlarında satılan dairelerin 228’i 2+1, 24’ü ise 3+1.

2+1 konutlar 364 TL’den başlayan taksitlerle 240 aya varan vade seçeneğiyle, 3+1 konutlar ise 699 TL’den başlayan taksitlerle ve 180 aya varan vade seçenekleriyle satışa sunuldu.

TOKİ Karabük Yenice Konutları yöresel mimariye uygun olacak

Projenin tasarımında Karabük’ün yerel mimari dokusu ve yöresel özellikleri dikkate alındı. Projede yeşil ara mekânlar ile blokların dizilişi mahalle konseptinde göre tasarlandı. Bina cephelerinde söveler, dekoratif pencereler ve payandalar kullanılarak geleneksel mimari modernize edilerek günümüze uyarlandı. Proje kapsamında ayrıca ticaret merkezi, çocuk oyun alanları, aktivite alanları ve basketbol sahası bulunuyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
gokhan saral trabzonspor icin en buyuk kazanc fatih tekkenin liderligidir fu8nOva5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Gökhan Saral: “Trabzonspor için en büyük kazanç Fatih Tekke’nin liderliğidir”

Trabzonspor eski kulüp başkan yardımcısı Gökhan Saral, 2025-2026 sezonunda bordo-mavili takım adına en büyük kazanımın Teknik Direktör Fatih Tekke’nin liderliği olduğunu belirterek, “Efsane kaptanımız, mütevazı bir bütçeyle rakipler karşısında dimdik bir duruş ve mücadele ortaya koymuş, takımı hem Türkiye Kupası finaline taşımış hem de ligi üçüncü sırada tamamlamasına vesile olmuştur” dedi.

Gökhan Saral, Trabzonspor’un geleceğinin istikrar ve kendi öz değerlerine sahip çıkılarak şekilleneceğini vurguladı. Saral, yönetim, teknik ekip ve camianın aynı hedefte birleşmesinin önemine dikkat çekerek, istikrarın korunmasının kulübü yeniden zirve yarışının güçlü aktörlerinden biri haline getireceğini ifade etti.

Saral, “Başkan Ertuğrul Doğan, tüm ekonomik zorluklara rağmen kulübü istikrarda tutmuş, kendi değerlerimizden ödün vermeden ay ışığı kadar berrak yol almamızı sağlamıştır. Geçmişte Ahmet Suat Özyazıcı, Özkan Sümer ve Şenol Güneş gibi efsanelerle yükselen kulübümüz, şimdi de Fatih Tekke ile kendi köklerine dönmüştür” dedi.

“Ayağımıza gelen şampiyonluk fırsatından dersler çıkarılmalı”

Ayağa kadar gelen şampiyonluk fırsatının kaçtığını ancak bundan önemli dersler çıkarılması gerektiğini aktaran Saral, şunları dile getirdi: “Unutulmamalıdır ki bizler Trabzonspor’u hiçbir zaman şampiyon olduğu için sevmedik. Trabzonspor’u bir değerler mozaiği olduğu için sevdik. Fatih Tekke, futbol bilgisi ve karakterinin yanında Trabzonspor gibi büyük bir camianın ruhunu ve büyük takım psikolojisini yönetme tecrübesini de kazandıkça çok daha büyük başarılara imza atacaktır. Önümüzdeki sezon, Fatih Tekke’nin tecrübesini daha da pekiştireceğine, başkanımızın istikrarı sürdüreceğine ve Trabzonspor’un yine şampiyonluk için sahada en güçlü aktör olacağına yürekten inanıyorum.”

“Trabzonspor geleceğe istikrar ve öz evlatlarıyla yürüyecek”

Gökhan Saral, Ertuğrul Doğan’ın kulüp için önemli bir değer olduğunu söyleyerek, camianın birlik içinde olması gerektiğini ifade etti. Saral, “Trabzonspor camiası, bu fedakar başkanının arkasında dimdik durmalı çünkü başarı başkan, yönetim ve teknik kadro istikrarından geçer. Başka Trabzonspor yok. Bu camianın Ertuğrul Doğan gibi fedakar bir başkana, Fatih Tekke gibi efsanevi bir evlada ve her daim takımının arkasında duran benzersiz taraftara ihtiyacı var. Hep birlikte çok daha güçlü yarınlara yürüyeceğiz. Trabzonspor, inatla filizlenen bir düşüncenin büyük hayallere dönüşmesidir” açıklamasını yaptı.

Bizi sosyal medyadan takip edin