36 yıllık öğretmen gözyaşları içerisinde emekliliğe ayrıldı
Karabük’te öğrencilerinin ve meslektaşlarının alkışları eşliğinde emekliliğe ayrılan öğretmen gözyaşlarını tutamadı.
Eskipazar 60. Yıl Vali Nafiz Kayalı İlkokulu öğretmenlerinden Mehmet Kara(65) meslek hayatının 36. yılında emekliye ayrıldı. Öğrencilerine dün son dersini veren Kara’yı, okul idaresi ve öğrencileri veda programı düzenledi. Son dersini verdikten sonra sınıftan ayrılan öğretmen alkışlar eşliğinde görevinden ayrıldı.
Duygu dolu anlar yaşayan Kara, en son meslektaşına sarıldığında gözyaşlarına hakim olamadı.
Şahin ve Keskinkılıç’tan Yangınla Mücadeleye Teşekkür
AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük’ün Kahyalar köyü kırsalında çıkan orman yangınına ilişkin açıklamalarda bulunarak yangınla mücadelede görev alan tüm kahramanlara minnet ve şükranlarını sundular.
Milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç, yangının çıkmasının ardından 4 helikopter, 174 kara aracı ve 481 personelin canla başla müdahalede bulunduğunu belirterek, "Yangın büyük ölçüde etkisini yitirse de, ormanlarımızı koruma mücadelemiz gece gündüz demeden devam ediyor. Bu mücadele, Karabük’ün yüreğiyle veriliyor" dedi.
Yangına havadan ve karadan yoğun müdahale edildiğini ifade eden Şahin ve Keskinkılıç, , sahadaki ekiplerin yangını en kısa sürede tamamen kontrol altına almak için büyük özveriyle çalıştığını kaydetti.
Açıklamanın devamında, yangınlara karşı mücadelede görev alan tüm kamu kurumlarına, yerel yönetimlere, sivil toplum kuruluşlarına ve kendi imkanlarıyla destek veren vatandaşlara teşekkür eden Şahin ve Keskinkılıç, "Bir haftadır ilimizde devam eden yangınlara karşı, gökyüzünde, karada, cephe hattında ter döken kahramanlarımızın her biri birer destan yazıyor" diyerek, bölge halkının fedakarlığına da dikkat çektiler.
Milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç, "Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü felaketten muhafaza eylesin" temennisinde bulundular.