Reklam
Reklam

31 futbolcu ile yollarını ayıran Samsunspor, 14 yeni transfer yaptı

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Eylül, 2023 20:00 tarihinde yayınlandı
0

SAMSUN (İHA) – Trendyol Harika Lig takımlarından Samsunspor, yaz transfer devrinde 31 oyuncu ile yollarını ayırırken, 14 yeni futbolcuyu ise takımına kattı.

Karadeniz temsilcisi Samsunspor bu dönem 10’u yabancı, 1’i mavi kart sahibi, 3’ü de yerli olmak üzere toplam 14 oyuncuyu transfer etti. Kırmızı-beyazlılar ayrıyeten takımında bulunan 31 futbolcu ile de yollarını ayırdı. Samsunspor’da takım dışı bırakılan 3 futbolcudan ise kendilerine kadro bulmaları istendi.

Yaz transfer döneminde 14 futbolcu transfer edildi.

Kırmızı-beyazlılar bu transfer devrinde Rosenborg’dan orta saha Carlo Olse, Espanyol’dan forvet Landry Dimata, Union Berlin’den defans Rick Van Drongelen, Orlando’dan forvet Ercan Kara, Rennes’ten orta saha Flavien Tait, Galatasaray’dan kanat Emre Kılınç, Porto’da defans Nanu Gomes, RFC Seraing’den forvet Marius Mouandilmadji, Köln’den kanat Kingsley Schindler, Galatasaray’dan kaleci Okan Kocuk, Lech Poznan’dan defans Lubomir Satka, Swansea’dan orta saha Oliver Ntcham, Galatasaray’dan orta saha Taylan Antalyalı (kiralık) ve Middlesbrough’tan defans Marc Bola’yı transfer etti.

Kadrodaki 31 oyuncu ile yollar ayrıldı

Samsunspor’da dönem başında takımda bulunan 31 futbolcu ile ise yollar ayrıldı. Öncelikle mukavelesi sona eren Tomane Mendes ise yollar ayrılırken, sonrasında da kiralık olarak takımda bulunan Emre Demir ve Ali Kaan Güneren için yeni teklif yapılmadı. Kırmızı-beyazlılarda gelişen süreç içerisinde ayrıyeten Cihan Kahraman, Yusuf Emre Gültekin, Polat Yaldır (k), Moussa Guel (k), Elano Yegen (k), Ali Kılıç (k), Aykut Özer, Semih Altıkulaç, Şener Kaya (k), Sarp Ekinci (k), Yusuf Ensar Poyrazlı (k), Ali Taha Demir (k), Douglas Tanque, Celil Yüksel (k), Barış Alıcı (k), Ali Ülgen (k), Nurullah Aslan, Sheldon Bateau, Yusuf Abdioğlu, Melih Okutan, Mücahit Albayrak, Furkan Fehmi Güneş, Elhadj Bah (k), Berk Taşkın (k), Ensar Arslan, Guy Yameogo, Buyruk Hakan Patan ve Atakan Mert Özdemir ile yollar ayrıldı.

Yeni dönem takım planlamasında takımda düşünülmeyen Kadeem Harris, Ahmet Sağat ve Melih Altıkulaç’tan kendilerine kadro bulmaları istenirken, mevcut takımda yaşanabilecek ayrılıklar sonrası 2 yabancı futbolcunun daha transfer edilebileceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

KOF-DER’den müzik şölenine davet

kof derden muzik solenine davet 8JQmheLD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde faaliyet gösteren Kozlu Folklor ve Kültür ve Dayanışma Derneği (KOF-DER), 19 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştireceği konser programıyla sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.

KOF-DER Başkanı Hikmet Sinan, düzenlenecek etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada tüm vatandaşları konsere davet ederek, “Her telden, her türden müzik şöleni ve Darbuka Ritim Show grubu konserimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı.

Türk Halk Müziği eserlerinin yanı sıra farklı müzik türlerinden seçkin eserlerin seslendirileceği programda, Darbuka Ritim Show Grubu da sahne alarak izleyicilere görsel ve işitsel bir şölen sunacak.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konser, 19 Haziran 2026 Cuma günü saat 19.45’te başlayacak. Organizasyona Kozlu ve çevre ilçelerden yoğun katılım olması bekleniyor.

KOF-DER yetkilileri, müziğin birleştirici gücünü paylaşmak ve kültürel değerleri yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin