Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Eylül, 2023 20:00 tarihinde yayınlandı
0

31 futbolcu ile yollarını ayıran Samsunspor, 14 yeni transfer yaptı

SAMSUN (İHA) – Trendyol Harika Lig takımlarından Samsunspor, yaz transfer devrinde 31 oyuncu ile yollarını ayırırken, 14 yeni futbolcuyu ise takımına kattı.

Karadeniz temsilcisi Samsunspor bu dönem 10’u yabancı, 1’i mavi kart sahibi, 3’ü de yerli olmak üzere toplam 14 oyuncuyu transfer etti. Kırmızı-beyazlılar ayrıyeten takımında bulunan 31 futbolcu ile de yollarını ayırdı. Samsunspor’da takım dışı bırakılan 3 futbolcudan ise kendilerine kadro bulmaları istendi.

Yaz transfer döneminde 14 futbolcu transfer edildi.

Kırmızı-beyazlılar bu transfer devrinde Rosenborg’dan orta saha Carlo Olse, Espanyol’dan forvet Landry Dimata, Union Berlin’den defans Rick Van Drongelen, Orlando’dan forvet Ercan Kara, Rennes’ten orta saha Flavien Tait, Galatasaray’dan kanat Emre Kılınç, Porto’da defans Nanu Gomes, RFC Seraing’den forvet Marius Mouandilmadji, Köln’den kanat Kingsley Schindler, Galatasaray’dan kaleci Okan Kocuk, Lech Poznan’dan defans Lubomir Satka, Swansea’dan orta saha Oliver Ntcham, Galatasaray’dan orta saha Taylan Antalyalı (kiralık) ve Middlesbrough’tan defans Marc Bola’yı transfer etti.

Kadrodaki 31 oyuncu ile yollar ayrıldı

Samsunspor’da dönem başında takımda bulunan 31 futbolcu ile ise yollar ayrıldı. Öncelikle mukavelesi sona eren Tomane Mendes ise yollar ayrılırken, sonrasında da kiralık olarak takımda bulunan Emre Demir ve Ali Kaan Güneren için yeni teklif yapılmadı. Kırmızı-beyazlılarda gelişen süreç içerisinde ayrıyeten Cihan Kahraman, Yusuf Emre Gültekin, Polat Yaldır (k), Moussa Guel (k), Elano Yegen (k), Ali Kılıç (k), Aykut Özer, Semih Altıkulaç, Şener Kaya (k), Sarp Ekinci (k), Yusuf Ensar Poyrazlı (k), Ali Taha Demir (k), Douglas Tanque, Celil Yüksel (k), Barış Alıcı (k), Ali Ülgen (k), Nurullah Aslan, Sheldon Bateau, Yusuf Abdioğlu, Melih Okutan, Mücahit Albayrak, Furkan Fehmi Güneş, Elhadj Bah (k), Berk Taşkın (k), Ensar Arslan, Guy Yameogo, Buyruk Hakan Patan ve Atakan Mert Özdemir ile yollar ayrıldı.

Yeni dönem takım planlamasında takımda düşünülmeyen Kadeem Harris, Ahmet Sağat ve Melih Altıkulaç’tan kendilerine kadro bulmaları istenirken, mevcut takımda yaşanabilecek ayrılıklar sonrası 2 yabancı futbolcunun daha transfer edilebileceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxaxaxxaxa
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Mayıs, 2026 14:53 tarihinde yayınlandı
0

KTSO’ya DMO bilgilendirme ziyareti

Devlet Malzeme Ofisi Bursa Şube Müdürü Atıf Al, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz’ı ziyaret etti. Görüşmede KTSO Genel Sekreteri Hasan Kaya de hazır bulundu.

Ziyarette, Devlet Malzeme Ofisi’nin alım ve tedarik süreçleri ile kamu tedarik sistemine entegrasyon konuları ele alındı. DMO Bursa Şube Müdürü Atıf Al, özellikle yerel firmaların kamu alımlarında daha etkin rol üstlenebilmesi için gerekli başvuru kriterleri ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verdi. Al ayrıca, DMO’nun işleyiş mekanizması ve tedarik süreçlerine ilişkin kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.

Görüşmede kamu kurumları ile özel sektör arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi, tedarik süreçlerinde kalite ve sürdürülebilirlik anlayışının güçlendirilmesi ile Karabük firmalarının kamu tedarik zincirinde daha fazla yer alması konuları da gündeme geldi. Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen toplantıda, kamu alımlarında doğru bilgilendirme ve kurumsal iş birliğinin önemine dikkat çekildi.

KTSO Başkanı Fatih Çapraz ise nazik ziyaretleri ve paylaştığı bilgiler dolayısıyla DMO Bursa Şube Müdürü Atıf Al’a teşekkür ederek, 100 yıllık köklü geçmişe sahip Devlet Malzeme Ofisi’nin kuruluş yıl dönümünü kutladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin