Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Eylül, 2023 20:00 tarihinde yayınlandı
0

31 futbolcu ile yollarını ayıran Samsunspor, 14 yeni transfer yaptı

SAMSUN (İHA) – Trendyol Harika Lig takımlarından Samsunspor, yaz transfer devrinde 31 oyuncu ile yollarını ayırırken, 14 yeni futbolcuyu ise takımına kattı.

Karadeniz temsilcisi Samsunspor bu dönem 10’u yabancı, 1’i mavi kart sahibi, 3’ü de yerli olmak üzere toplam 14 oyuncuyu transfer etti. Kırmızı-beyazlılar ayrıyeten takımında bulunan 31 futbolcu ile de yollarını ayırdı. Samsunspor’da takım dışı bırakılan 3 futbolcudan ise kendilerine kadro bulmaları istendi.

Yaz transfer döneminde 14 futbolcu transfer edildi.

Kırmızı-beyazlılar bu transfer devrinde Rosenborg’dan orta saha Carlo Olse, Espanyol’dan forvet Landry Dimata, Union Berlin’den defans Rick Van Drongelen, Orlando’dan forvet Ercan Kara, Rennes’ten orta saha Flavien Tait, Galatasaray’dan kanat Emre Kılınç, Porto’da defans Nanu Gomes, RFC Seraing’den forvet Marius Mouandilmadji, Köln’den kanat Kingsley Schindler, Galatasaray’dan kaleci Okan Kocuk, Lech Poznan’dan defans Lubomir Satka, Swansea’dan orta saha Oliver Ntcham, Galatasaray’dan orta saha Taylan Antalyalı (kiralık) ve Middlesbrough’tan defans Marc Bola’yı transfer etti.

Kadrodaki 31 oyuncu ile yollar ayrıldı

Samsunspor’da dönem başında takımda bulunan 31 futbolcu ile ise yollar ayrıldı. Öncelikle mukavelesi sona eren Tomane Mendes ise yollar ayrılırken, sonrasında da kiralık olarak takımda bulunan Emre Demir ve Ali Kaan Güneren için yeni teklif yapılmadı. Kırmızı-beyazlılarda gelişen süreç içerisinde ayrıyeten Cihan Kahraman, Yusuf Emre Gültekin, Polat Yaldır (k), Moussa Guel (k), Elano Yegen (k), Ali Kılıç (k), Aykut Özer, Semih Altıkulaç, Şener Kaya (k), Sarp Ekinci (k), Yusuf Ensar Poyrazlı (k), Ali Taha Demir (k), Douglas Tanque, Celil Yüksel (k), Barış Alıcı (k), Ali Ülgen (k), Nurullah Aslan, Sheldon Bateau, Yusuf Abdioğlu, Melih Okutan, Mücahit Albayrak, Furkan Fehmi Güneş, Elhadj Bah (k), Berk Taşkın (k), Ensar Arslan, Guy Yameogo, Buyruk Hakan Patan ve Atakan Mert Özdemir ile yollar ayrıldı.

Yeni dönem takım planlamasında takımda düşünülmeyen Kadeem Harris, Ahmet Sağat ve Melih Altıkulaç’tan kendilerine kadro bulmaları istenirken, mevcut takımda yaşanabilecek ayrılıklar sonrası 2 yabancı futbolcunun daha transfer edilebileceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kelkit cayi tasti agaclik alan nehre donustu seralar sular altinda kaldi Uar9EeBi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kelkit çayı taştı, ağaçlık alan nehre dönüştü, seralar sular altında kaldı

Tokat’ın Niksar ilçesinde debisi yükselen Kelkit Çayı’nın yön değiştirmesi sonucu yolun bir kısmı nehre kayarken ağaçlar suya kapıldı. Erbaa ilçesinde ise bazı seralar sular altında kaldı.

Son günlerde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Kelkit çayı, Niksar ilçesine bağlı Kumçiftlik Mahallesi’nde taşkın tehlikesini beraberinde getirdi. Suyun yön değiştirmesiyle birlikte çay kenarında bulunan yolda çökmeler oldu. Kıyıda bulunan ağaçlar ise köklerinden sökülerek suya kapıldı. Bölgedeki çökme ve ağaçların sürüklenme anı vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Mahalle sakinlerinden Erhan Şahin, gece boyunca bölgede nöbet tuttuklarını belirterek; “Burada ikamet ediyorum. Sabaha kadar burada nöbet bekledim. Dört ağaç birden kayarak ırmağa aktı gitti” dedi.

Öte yandan, Tokat’ın Erbaa ilçesinde de taşkından tarım alanları etkilendi. İlçedeki bazı seraların su altında kaldığı öğrenilirken, ekiplerin bölgede inceleme ve hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin