30 Yıllık Meslek Hayatını Öğrencilerinin Alkışlarıyla Noktaladı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İmsaka son --:--
671234ed661b4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Ekim, 2024 13:14 tarihinde yayınlandı
0
0

30 Yıllık Meslek Hayatını Öğrencilerinin Alkışlarıyla Noktaladı

Karabük’te 24 yıldır aynı okulda görev yapan ve yaş haddinden emekli olan ilkokul öğretmeni Nurcan Çapraz (65) öğrencilerinin alkışlarıyla meslek hayatını noktaladı.

5000 Evler Ömer Lütfi Özaytaç İlkokulunda görev yapan 65 yaşındaki Nurcan Çapraz, yaş haddinden dolayı emekliliğe ayrıldı.
Aynı okulda 24 yılı aşkın görev yapan Çapraz’a son ders zili sonrası sürpriz veda töreni hazırlanırken, öğrencileri de öğretmeni yalnız bırakmadı.
Çapraz, koridor ve merdivenlerde çift sıra bekleyen öğrencilerinin arasından alkışlar eşliğinde meslek hayatını noktalamanın hüznünü yaşarken programı düzenleyenlere teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
baru ile turkiye is bankasi arasinda maas promosyon protokolu imzalandi fd48MZMQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

BARÜ ile Türkiye İş Bankası arasında maaş promosyon protokolü imzalandı

Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Türkiye İş Bankası arasında maaş ve bankacılık hizmetlerini kapsayan protokol imzalandı.

Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Türkiye İş Bankası arasında akademik ve idari personele yönelik 3 yıllık banka maaş promosyon protokolü imzalandı. Protokol imza töreni Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Yapılan anlaşma kapsamında 96 bin TL nakit ödeme ile bin TL tutarında puan, daha önceden belirlenen tarihler arasında BARÜ akademik ve idari personelinin hesaplarına yatırılacak.

Promosyon ödemesinden yararlanmak istemeyen personel için alternatif bir seçenek de sunuldu. Buna göre ilgili personel, 525 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkânından faydalanabilecek.

Protokol hakkında değerlendirmelerde bulunan BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya sürecin şeffaflıkla yürütüldüğünü belirterek “İnsan kaynağımızın yapılacak promosyon anlaşmasından mutlu bir sonuç alması Bartın Üniversitesi olarak en büyük önceliğimizdi. Çıkılan ihaleden güzel bir sonuç aldığımızı ifade edebilirim. Yapılan protokolün BARÜ ailesine hayırlı olmasını diliyor, destekleri için İş Bankası’ına teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin