30 Yıllık Meslek Hayatını Öğrencilerinin Alkışlarıyla Noktaladı - Karabük Haber Postası
671234ed661b4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Ekim, 2024 13:14 tarihinde yayınlandı
0
0

30 Yıllık Meslek Hayatını Öğrencilerinin Alkışlarıyla Noktaladı

Karabük’te 24 yıldır aynı okulda görev yapan ve yaş haddinden emekli olan ilkokul öğretmeni Nurcan Çapraz (65) öğrencilerinin alkışlarıyla meslek hayatını noktaladı.

5000 Evler Ömer Lütfi Özaytaç İlkokulunda görev yapan 65 yaşındaki Nurcan Çapraz, yaş haddinden dolayı emekliliğe ayrıldı.
Aynı okulda 24 yılı aşkın görev yapan Çapraz’a son ders zili sonrası sürpriz veda töreni hazırlanırken, öğrencileri de öğretmeni yalnız bırakmadı.
Çapraz, koridor ve merdivenlerde çift sıra bekleyen öğrencilerinin arasından alkışlar eşliğinde meslek hayatını noktalamanın hüznünü yaşarken programı düzenleyenlere teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sw
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
07 Nisan, 2026 13:23 tarihinde yayınlandı
0
0

Özel Sporcular Atletizm İl Şampiyonası Coşkuyla Geçti

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen Özel Sporcular Atletizm İl Şampiyonası, sporcuların azmi ve performanslarıyla büyük beğeni topladı.

Özel Sporcular Atletizm İl Şampiyonası, yoğun katılım ve coşkulu anlara sahne oldu. Sporcuların sergilediği azim, mücadele ve üstün performanslar izleyenlerden tam not aldı.

Şampiyonanın açılışında yapılan konuşmalarda sporun birleştirici gücüne dikkat çekilirken, özel sporcuların elde ettiği başarıların toplumsal farkındalık açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı. Tribünleri dolduran vatandaşlar, sporculara alkışlarla destek vererek organizasyona renk kattı.

Farklı kategorilerde düzenlenen yarışlarda sporcular kıyasıya mücadele ederken, centilmenlik ve dayanışma ruhu ön plana çıktı. Antrenörler ve aileler de sporcuları yalnız bırakmayarak bu özel günde onların heyecanına ortak oldu.

Organizasyon sonunda dereceye giren sporculara ödülleri; Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Ersöz, Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sedat Adakan, TOSSFED İl Temsilcisi Muhammet Aydoğan ve TOSSFED Atletizm Teknik Kurul Üyesi Serdar Akad tarafından takdim edildi.

Özel sporcuların ortaya koyduğu performans ve mücadele ruhu büyük takdir toplarken, şampiyona unutulmaz anılarla sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin