Reklam
Reklam
30 agustos zafer bayrami kdz ereglide kutlandi 68QJRW2t jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ağustos, 2024 16:22 tarihinde yayınlandı
0

30 Ağustos Zafer Bayramı Kdz. Ereğli’de kutlandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yılı dolayısıyla geçit töreni gerçekleştirildi.

İlk tören, Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. Buradaki tören; çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayıp, Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti üyelerinden 12 kahramanın büstlerine ve şehitlere karanfil bırakılmasının ardından sona erdi.

Anıt önündeki törenin ardından Karadeniz Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Kaymakamlıktaki makamında tebrikleri kabul etti. Zafer Bayramı kutlama töreni ise Devrim Bulvarı üzerinde gerçekleştirildi. Kaymakam Mehmet Yapıcı, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Albay Ahmet Öztürk ve Belediye Başkan Vekili Erkan Mutlu’nun halkın bayramını kutlaması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile devam etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajının da okunduğu törende İkmal Üsteğmen Can Şahin, Zafer Bayramı ile ilgili bir konuşma yaptı. Yöresel oyunların sergilendiği törende kortej geçişi yapıldı. Muharip gaziler, polis ve jandarmanın yanı sıra sporcular ile resmi araçların geçişinin ardından tören sona erdi.

Düzenlenen törene; Karadeniz Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Albay Ahmet Öztürk, AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanvekili Erkan Mutlu, Siyasi Partilerin, Oda ve Derneklerin Başkan ve yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
f 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Mayıs, 2026 15:15 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te silah ve uyuşturucu ve 43 aranan şahıs yakalandı

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 01 Mayıs – 22 Mayıs 2026 tarihleri arasında yürütülen kapsamlı asayiş uygulamaları ve şok denetimlerde çok sayıda suç unsuru ele geçirilirken, aranan şahıslar da yakalandı.

Motosikletli Polis Timleri, yaya devriyeler (çarşı ve mahalle bekçileri) ile sivil ve resmi asayiş ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen çalışmalarda il genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik yoğun denetimler yapıldı.

Denetimlerde 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kuru sıkı ses tabancası, 57 adet fişek ile birlikte 5,7 gram kannabinoid (bonzai) ve 2,6 gram eroin ele geçirildi.

Yapılan kontrollerde çeşitli suçlardan aranan 24’ü tutuklamaya yönelik olmak üzere toplam 43 şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

Kumarla mücadele kapsamında “kumar oynanması için yer ve imkan sağlama” suçundan 2 ayrı iş yeri hakkında adli işlem başlatıldı. Kabahatler Kanunu kapsamında 23 şahsa toplam 274 bin 940 TL idari para cezası uygulandı.

Trafik ekiplerinin denetimlerinde ise eksiklikleri tespit edilen 26 araca Karayolları Trafik Kanunu kapsamında toplam 1 milyon 450 bin 711 TL idari para cezası kesildi.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin