Reklam
Reklam
30 agustos zafer bayrami coskusu sWcEn1tk jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ağustos, 2024 16:00 tarihinde yayınlandı
0

30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü vatandaşların yoğun katılımı ile sakin bir şekilde kutlandı.

Devrek’te Zafer Bayramı kutlamaları Cumhuriyet Bulvarı Hükümet Konağı önünde bulunan anıta çelenklerin sunulmasıyla başlandı.

Atatürk ve silah arkadaşları anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından askerler ve öğrenciler tarafından günün anlam ve önemi hakkında konuşmalar yapıldı. Şiirler okundu buradaki programın sona ermesinden sonra ilçe protokolü tarafından kaymakamlıkça belirlenen şehitlik kabristanı ziyaret edildi.

Düzenlenen törene; Devrek Kaymakam Vekili Gökçebey Kaymakamı Musa Türkmen, Garnizon Komutanı Öğretmen Yüzbaşı Aykut Erdoğan, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muharip gaziler, askerler ve vatandaşlar katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ardesende heyelan koy yolu ulasima kapandi yiut2F5Q
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Ardeşen’de heyelan: Köy yolu ulaşıma kapandı

Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Pınarlı köyünün üst kesimlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Pınarlı köyünün üst mevkiinde şiddetli sağanak yağış nedeniyle yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yola düştü. Meydana gelen heyelan nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye Rize İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. Kapanan yolda çalışma başlatan ekipler, temizlik işlemlerinin ardından yolu yeniden ulaşıma açtı.

Bizi sosyal medyadan takip edin