Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Mart, 2017 14:43 tarihinde yayınlandı
0

3.Uluslararası Demir Çelik Sempozyumu başlıyor

Karabük Üniversitesi (KBÜ)’nde 3 Nisan Demir Çelik Fabrikaları’nın temellerinin atılması ve Karabük’ün kuruluşu etkinlikleri kapsamında organize edilen ve üç gün sürecek olan 3. Uluslararası Demir Çelik Sempozyumu (UDCS 2017) başlıyor.

Karabük Üniversitesi Demir Çelik Enstitüsü Müdürlüğü ve Kongre Koordinasyon Birimi tarafından 3-4-5 Nisan tarihlerinde düzenlenecek 3. Uluslararası Demir Çelik Sempozyumu’nda bilim insanları ve sektör temsilcileri bir araya gelecek. Ülkemizden ve yurt dışından demir çelik alanında önemli isimlerin yer alacağı Sempozyumda; Akreditasyon & Sertifikasyon, Otomasyon, Döküm, Kaplama & korozyon, Enerji, Çevre, Şekillendirme & İşleme, Isıl işlem, Pazarlama & Finans, Malzeme Test Makineleri, Metalurji ve Malzeme, Kaynak ve Kesme gibi ana konular ele alınacak.

Sempozyumun açılışı ve ilk sunumlar 3 Nisan Pazartesi günü saat 10.00’da Hamit Çepni Konferans Salonu’nda yapılacak, ardından Sempozyum Demir Çelik Enstitüsü’nde devam edecek.

“İLGİ DUYAN HERKESİ BEKLİYORUZ”

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, demir çelik alanında çalışan bilim insanlarını, kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve konuya ilgi duyan herkesi 3.’sünü gerçekleştirecekleri Demir Çelik Sempozyumu’na davet etti. Rektör Polat “Sempozyumumuzda her zaman olduğu gibi bu yıl da amacımız birbirinden değerli katılımcıların sosyal, kültürel ve akademik disiplin anlayışlarını paylaşarak ve bilgi birikimlerini aktararak her bir katılımcının kişisel gelişimine katkı sağlamasıdır” dedi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kozlu belediye meclisi mayis ayi 1 oturumu yapildi 9SLNOiAv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kozlu Belediye Meclisi Mayıs ayı 1. oturumu yapıldı

Kozlu Belediye Meclisi’nin 4 Mayıs 2026 Pazartesi günü saat 10.30’da gerçekleştirilen 1. oturumunda çeşitli gündem maddeleri görüşüldü.

Kozlu Belediye Meclisi’nde yoklama ve açılışın ardından gündem maddeleri okunarak bir önceki toplantıya ait tutanak özeti görüşüldü. Toplantıda 2025 yılı gelir gider kesin hesabı oy birliği ile kabul edildi.

Gelirler Müdürlüğü’nün “Belediyemiz İktisadi ve Sosyal Tesislerindeki Uygulanacak Fiyat Tarifelerinin Belirlenmesi” ile ilgili talebi görüşülerek düzenleme yapılmak üzere değerlendirmeye alındı. “Su Aboneliği Güvence Bedelinin İadesi” ile ilgili madde ise oy birliği ile kabul edildi.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün “Zonguldak İçme Suyu Tüneli ve Kanal İnşaatı Protokolü” ile ilgili talebi ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün “Toplu Taşıma Ücretlerine Zam” talebi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Toplantıda ayrıca gündem dışı madde de görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Belediye Meclisi’nin ikinci oturumunun ilerleyen günlerde yapılacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin