İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2022 Yılı 3. Olağan Toplantısı Toplantısı, Vali Fuat Gürel başkanlığında gerçekleştirildi.
İstihdamı geliştirici ve işsizliği önleyici tedbirler ile uygulanacak aktif iş gücü programlarının belirlenmesi amacıyla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü sekretaryasında düzenlenen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2022 yılı üçüncü Olağan Toplantısı Vali Fuat Gürel Başkanlığında gerçekleştirildi.
Çalış tarafından 2022 yılı Ocak-Haziran döneminde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında Vali Fuat Gürel ve kurul üyelerine sunumlar ve veriler eşliğinde genel bilgilerin verildiği toplantı, istihdam ve mesleki eğitim alanında yapılan çalışmalarla ilgili yapılan sunumun ardından sona erdi.
Valilik Toplantı Salonu’nda, gerçekleşen toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Çalış, ilgili kurum ve kuruluşların müdürleri ile kurul üyeleri katıldı.


3. İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı yapıldı
Alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi
Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde soba parlaması neticesinde alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi.
Olay, Hanönü ilçesine bağlı Akşasu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hasan Özmen’e ait evde sobanın parlaması neticesinde alevlerin sıçradığı evde yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunan vatandaşlar, pencereleri kullanarak dışarı çıktı.
112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilen ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürüldü. Olayda can kaybı ya da yaralanan olmazken ev kullanılmaz hale geldi.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.


