İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2022 Yılı 3. Olağan Toplantısı Toplantısı, Vali Fuat Gürel başkanlığında gerçekleştirildi.
İstihdamı geliştirici ve işsizliği önleyici tedbirler ile uygulanacak aktif iş gücü programlarının belirlenmesi amacıyla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü sekretaryasında düzenlenen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2022 yılı üçüncü Olağan Toplantısı Vali Fuat Gürel Başkanlığında gerçekleştirildi.
Çalış tarafından 2022 yılı Ocak-Haziran döneminde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında Vali Fuat Gürel ve kurul üyelerine sunumlar ve veriler eşliğinde genel bilgilerin verildiği toplantı, istihdam ve mesleki eğitim alanında yapılan çalışmalarla ilgili yapılan sunumun ardından sona erdi.
Valilik Toplantı Salonu’nda, gerçekleşen toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Çalış, ilgili kurum ve kuruluşların müdürleri ile kurul üyeleri katıldı.


3. İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı yapıldı
Kastamonu’da otomobil direğe çarptı: 3 yaralı
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde otomobilin direğe çarpması neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza, İnebolu ilçesi Kuzluk köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muzaffer B. yönetimindeki 81 BV 377 plakalı Kia marka otomobil virajı alamayarak elektrik diğerine çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Emine B. ve Fatma B. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Araçta bulunan vatandaşların bayram tatili için köye geldikleri öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


