Karabük Cengiz Ünal 1.Amatör Ligi’nde play-off heyecanı devam ediyor.
5000 Evler Sahası’nda oynanan 3.hafta maçlarıyla play-off mücadelesi devam ederken karşılaşmalara ilgi oldukça yoğundu.
Karabük Cengiz Ünal 1.Amatör Ligi’nde Bölgesel Amatör Lig’ e (BAL) yükselmek için oynanan play-off maçları sürüyor. Bugün oynanan mücadelelerde Adatepe Dökecekspor, Karabük Demirspor’u 6-0 ile geçerken Safranboluspor, Bulakspor’u 4-0 ile geçti. Günün son karşılaşmasında ise Karabük 1937 SK ile Kapullu FK 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçlarla beraber play-off grubunda puan kaybı yaşamayan tek takım Adatepe Dökecekspor oldu. Play-off heyecanı 13 Nisan ve 17 Nisan’da oynanacak maçlarla son bulacak ve Karabük’ü BAL Ligi’nde temsil edecek takım belli olacak.
Gündüz saatlerinde başlayıp akşama kadar süren mücadelelere ise futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. Bir tribün düzeni olmasa da vatandaşlar kamp sandalyelerine ve kartonlara oturarak mücadeleleri takip etti. (İHA)


3. Hafta Maçları İle Play-Off Mücadelesi
Karabük’te bir kişi bahçede ölü bulundu
Karabük’te dut toplamak için ağacı silkelediği sırada fenalaştığı değerlendirilen bir kişi, evin bahçesinde ölü bulundu.
Olay, 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi 2. Cadde’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Dursun Kurt’u (60) babasına ait evin bahçesinde yerde hareketsiz yatar vaziyette gören komşuları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Kurt’un yaşamını yitirdiği tespit edildi.
Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Dursun Kurt’un cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Öte yandan, dut toplamak için ağacı silkelediği sırada fenalaştığı değerlendirilen Kurt’un son bir haftadır çevresindekilere kendisini hasta hissettiğini ve halsizlik yaşadığını söylediği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


