Reklam
Reklam

3. Hafta Maçları İle Play-Off Mücadelesi

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Nisan, 2022 12:49 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Cengiz Ünal 1.Amatör Ligi’nde play-off heyecanı devam ediyor.
5000 Evler Sahası’nda oynanan 3.hafta maçlarıyla play-off mücadelesi devam ederken karşılaşmalara ilgi oldukça yoğundu.
Karabük Cengiz Ünal 1.Amatör Ligi’nde Bölgesel Amatör Lig’ e (BAL) yükselmek için oynanan play-off maçları sürüyor. Bugün oynanan mücadelelerde Adatepe Dökecekspor, Karabük Demirspor’u 6-0 ile geçerken Safranboluspor, Bulakspor’u 4-0 ile geçti. Günün son karşılaşmasında ise Karabük 1937 SK ile Kapullu FK 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçlarla beraber play-off grubunda puan kaybı yaşamayan tek takım Adatepe Dökecekspor oldu. Play-off heyecanı 13 Nisan ve 17 Nisan’da oynanacak maçlarla son bulacak ve Karabük’ü BAL Ligi’nde temsil edecek takım belli olacak.
Gündüz saatlerinde başlayıp akşama kadar süren mücadelelere ise futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. Bir tribün düzeni olmasa da vatandaşlar kamp sandalyelerine ve kartonlara oturarak mücadeleleri takip etti. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı

lastigi patlayan tir once su kanalina sonra refuje carpti 1 yarali 8kBOZHCi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin