Reklam
Reklam

3 ev, 2 ahır ve 1 samanlık alevlere teslim oldu: 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ağustos, 2024 04:00 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi, 16 yaşındaki bir gençte olay yerinde hayatını kaybetti. Acı haberi alan gencin ailesinin feryatları yürek burktu.
Kastamonu’nun Tosya ilçesine bağlı Bürnük köyünde sabah erken saatlerde çıkan yangında büyük bir facia yaşandı. Yangında 3 ev tamamen alevlere teslim oldu, 16 yaşındaki Alperen Bulanıkoğlu da çıkan yangında hayatını kaybetti. Acı haberi alan gencin ailesinin feryatları yürek burktu.
Yangın, Erdoğan Sivrioğlu’na ait evde başladı ve kısa sürede bitişikteki diğer iki eve sıçradı. Olay yerine hızla sevk edilen Orman Bölge Müdürlüğü ve Tosya Belediyesi itfaiye ekiplerinin yoğun çabalarıyla yangın kontrol altına alındı. Ancak üç ev, iki ahır ve bir samanlık tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.
Yangın sırasında evde bulunan Alperen Bulanıkoğlu’ndan haber alınamaması üzerine, UMKE, AFAD ve Jandarma ekipleri arama çalışmalarına başladı. Yapılan aramalar sonucunda talihsiz gencin cenazesine ulaşıldı. Tosya Kaymakamı Uğur Ünsal, olay yerinde yaptığı açıklamada, “Bürnük köyümüzde çıkan yangında maalesef 16 yaşındaki Alperen Bulanıkoğlu’nu kaybettik. Yangından etkilenen vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız. Başımız sağ olsun” dedi.
Yangına ilişkin inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük’te asfalt sezonu başladı

karabukte asfalt sezonu basladi FMp8yrSf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük İl Özel İdaresi tarafından 2026 yılı asfalt sezonunun startı Ovacık ilçesinde düzenlenen programla verildi.

Ovacık’ta gerçekleştirilen asfalt serim programına Ovacık Kaymakamı Öznur Güler Kıyak, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Okan Kirman, Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Genel Meclis üyeleri, kurum müdürleri, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Programda, 2026 yılı asfalt sezonu kapsamında yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi verilirken, kırsal bölgelerde ulaşım kalitesinin artırılması amacıyla sıcak asfalt çalışmalarının il genelinde aralıksız sürdürüleceği belirtildi.

Karabük İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada, yeni sezonda da vatandaşlara daha güvenli ve konforlu ulaşım imkanı sunmanın hedeflendiği ifade edilerek, belirlenen program doğrultusunda köy yollarında asfalt çalışmalarının devam edeceği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, asfalt sezonunun Karabük’e ve ilçelere hayırlı olması temennisinde bulunularak, sahada görev yapan personele kazasız ve sorunsuz bir çalışma dönemi dilendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin