Reklam
Reklam

3 ev, 2 ahır ve 1 samanlık alevlere teslim oldu: 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2024 20:07 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi, 16 yaşındaki bir gençte olay yerinde hayatını kaybetti. Acı haberi alan gencin ailesinin feryatları yürek burktu.

Kastamonu’nun Tosya ilçesine bağlı Bürnük köyünde sabah erken saatlerde çıkan yangında büyük bir facia yaşandı. Yangında 3 ev tamamen alevlere teslim oldu, 16 yaşındaki Alperen Bulanıkoğlu da çıkan yangında hayatını kaybetti. Acı haberi alan gencin ailesinin feryatları yürek burktu.

Yangın, Erdoğan Sivrioğlu’na ait evde başladı ve kısa sürede bitişikteki diğer iki eve sıçradı. Olay yerine hızla sevk edilen Orman Bölge Müdürlüğü ve Tosya Belediyesi itfaiye ekiplerinin yoğun çabalarıyla yangın kontrol altına alındı. Ancak üç ev, iki ahır ve bir samanlık tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Yangın sırasında evde bulunan Alperen Bulanıkoğlu’ndan haber alınamaması üzerine, UMKE, AFAD ve Jandarma ekipleri arama çalışmalarına başladı. Yapılan aramalar sonucunda talihsiz gencin cenazesine ulaşıldı. Tosya Kaymakamı Uğur Ünsal, olay yerinde yaptığı açıklamada, “Bürnük köyümüzde çıkan yangında maalesef 16 yaşındaki Alperen Bulanıkoğlu’nu kaybettik. Yangından etkilenen vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız. Başımız sağ olsun” dedi.

Yangına ilişkin inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

KOF-DER’den müzik şölenine davet

kof derden muzik solenine davet 8JQmheLD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde faaliyet gösteren Kozlu Folklor ve Kültür ve Dayanışma Derneği (KOF-DER), 19 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştireceği konser programıyla sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.

KOF-DER Başkanı Hikmet Sinan, düzenlenecek etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada tüm vatandaşları konsere davet ederek, “Her telden, her türden müzik şöleni ve Darbuka Ritim Show grubu konserimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı.

Türk Halk Müziği eserlerinin yanı sıra farklı müzik türlerinden seçkin eserlerin seslendirileceği programda, Darbuka Ritim Show Grubu da sahne alarak izleyicilere görsel ve işitsel bir şölen sunacak.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konser, 19 Haziran 2026 Cuma günü saat 19.45’te başlayacak. Organizasyona Kozlu ve çevre ilçelerden yoğun katılım olması bekleniyor.

KOF-DER yetkilileri, müziğin birleştirici gücünü paylaşmak ve kültürel değerleri yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin