3 ev, 2 ahır ve 1 samanlık alevlere teslim oldu: 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2024 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

3 ev, 2 ahır ve 1 samanlık alevlere teslim oldu: 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi, 16 yaşındaki bir gençte olay yerinde hayatını kaybetti. Acı haberi alan gencin ailesinin feryatları yürek burktu.

Kastamonu’nun Tosya ilçesine bağlı Bürnük köyünde sabah erken saatlerde çıkan yangında büyük bir facia yaşandı. Yangında 3 ev tamamen alevlere teslim oldu, 16 yaşındaki Alperen Bulanıkoğlu da çıkan yangında hayatını kaybetti. Acı haberi alan gencin ailesinin feryatları yürek burktu.

Yangın, Erdoğan Sivrioğlu’na ait evde başladı ve kısa sürede bitişikteki diğer iki eve sıçradı. Olay yerine hızla sevk edilen Orman Bölge Müdürlüğü ve Tosya Belediyesi itfaiye ekiplerinin yoğun çabalarıyla yangın kontrol altına alındı. Ancak üç ev, iki ahır ve bir samanlık tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Yangın sırasında evde bulunan Alperen Bulanıkoğlu’ndan haber alınamaması üzerine, UMKE, AFAD ve Jandarma ekipleri arama çalışmalarına başladı. Yapılan aramalar sonucunda talihsiz gencin cenazesine ulaşıldı. Tosya Kaymakamı Uğur Ünsal, olay yerinde yaptığı açıklamada, “Bürnük köyümüzde çıkan yangında maalesef 16 yaşındaki Alperen Bulanıkoğlu’nu kaybettik. Yangından etkilenen vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız. Başımız sağ olsun” dedi.

Yangına ilişkin inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sw
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
07 Nisan, 2026 13:23 tarihinde yayınlandı
0
0

Özel Sporcular Atletizm İl Şampiyonası Coşkuyla Geçti

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen Özel Sporcular Atletizm İl Şampiyonası, sporcuların azmi ve performanslarıyla büyük beğeni topladı.

Özel Sporcular Atletizm İl Şampiyonası, yoğun katılım ve coşkulu anlara sahne oldu. Sporcuların sergilediği azim, mücadele ve üstün performanslar izleyenlerden tam not aldı.

Şampiyonanın açılışında yapılan konuşmalarda sporun birleştirici gücüne dikkat çekilirken, özel sporcuların elde ettiği başarıların toplumsal farkındalık açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı. Tribünleri dolduran vatandaşlar, sporculara alkışlarla destek vererek organizasyona renk kattı.

Farklı kategorilerde düzenlenen yarışlarda sporcular kıyasıya mücadele ederken, centilmenlik ve dayanışma ruhu ön plana çıktı. Antrenörler ve aileler de sporcuları yalnız bırakmayarak bu özel günde onların heyecanına ortak oldu.

Organizasyon sonunda dereceye giren sporculara ödülleri; Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Ersöz, Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sedat Adakan, TOSSFED İl Temsilcisi Muhammet Aydoğan ve TOSSFED Atletizm Teknik Kurul Üyesi Serdar Akad tarafından takdim edildi.

Özel sporcuların ortaya koyduğu performans ve mücadele ruhu büyük takdir toplarken, şampiyona unutulmaz anılarla sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin