Karabük Postası tarafından
10 Ocak, 2023 15:53 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

3. Bölge Devre Arası Semineri ve Atletik Test Karabük’te Başladı

Merkez Hakem Kurulu (MHK) 2022-2023 Futbol Sezonu 3. Bölge Devre Arası Semineri ve Atletik Test Karabük’te başladı. Semineri Merkez Hakem Kurulu Başkan vekili Murat Ilgaz, MHK Ulusal Eğitimci Eski Süper Lig Hakemi Cem Papila verdi. Yenişehir Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminere 6 farklı İl’den 43 hakem ve 23 gözlemci katıldı. Ulusal eğitimci Cem Papila Karabük, Kastamonu, Bartın, Zonguldak, Düzce ve Bolu  İl Hakem Kurulu Başkanları, klasman gözlemcileri ve klasman hakemlerine eğitim verdi. Kürsüde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven;  "İlimizin ve Bölgemizin hakem camiasının gelişimi için bütün imkanları değerlendirerek en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. İlimizde gerçekleşen bu önemli organizasyonda ilimizi güzel ve başarılı şekilde temsil etmekten mutluluk duyduk. Liglerin 2.Devresinde hakemlerimize, gözlemcilerimize ve sporun bütün paydaşlarına hayırlı olmasını, kazadan beladan uzak başarılı bir şekilde geçmesini dilerim" dedi. Konuşmalar Merkez Hakem Kurulu Başkan vekili Murat Ilgaz, ve Karabük İl Hakem Kurulu Başkanı Ferdi Kurt’un hakemlere başarılar dilemesi ile sona erdi. Seminerin öğleden sonraki bölümü Onur Futbol Sahasında Atletik Test ile sona erecek. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gece yarısı patlayan su borusu paniğe neden oldu

Bartın’da gece yarısı büyük gürültü ile patlayan su borusu mahalleye panik yaşattı.
Bartın Aladağ Mahallesi 11. Caddede patlayan içme suyu isale sınırı patladı. Gece yarısı gürültü ile patlayan boru, yataklarında uyuyan mahalleliyi panikle uyandırdı. Gürültü ile yataklarından kalkan mahalleli su borusunun patladığını anlayınca rahat nefes aldı. Suyun meskenlerine girmemesi için pencere ve merdivenlerde bekleyerek nöbet tutan vatandaşlar, belediye yetkililerine seslenerek, sınırın bir an evvel tamir edilmesini istedi. Mahalleli patlayan borunun onarılması halinde su baskınına ve meskenlerde hasara neden olabileceğini tabir etti.
Patlayan borudan akan tonlarca su ise konutların ortasından geçen mahalle yolunun yaklaşık 150 metrelik kısmını gölete çevirdi.
Yol boyunca akan su, Aladağ Cami önündeki ana yolda bulunan mazgala döküldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin