3. Aydınlıkevler Geleneksel Mahalle İftarı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Nisan, 2022 11:28 tarihinde yayınlandı
0
0

3. Aydınlıkevler Geleneksel Mahalle İftarı

Karabük’te pandemi sonrası özlenen geleneksel mahalle iftarlarının ilki Aydınlıkevler’de düzenlendi.
Dünyada yaşanan pandemi sebebiyle kalabalık iftarlar yapılamamasının ardından mahallelilerin kendi organizasyonu ile Aydınlıkevler Mahallesi Geleneksel Mahalle İftarı’nın 3.’sü gerçekleşti.
Aydınlıkevler Mahallesi sakinlerinden Fahri Bostancı ve mahallenin önde gelenleri tarafından organize edilerek geleneksel hale getirdikleri mahalle iftarlarının 3.’sü Yıldız Caddesi üzerinde gerçekleştirildi. Karabük’te pandemi sürecinden sonra yapılan ilk mahalle iftarı olduğunu belirten Bostancı, “Bize nasip oldu. Kalabalığı görüyorsunuz. Vatandaşlarımız böyle sosyal faaliyetleri özlemişti. İftarımıza teşrif eden AK Parti Karabük Milletvekilimiz Cumhur Ünal’a, Karabük Vali Yardımcımız Muhammed Akın’a ve tüm il protokolüne teşekkür ederiz. Güzel bir organizasyon oldu. İnşallah seneye tekrarı da nasip olur” dedi.
Mahalle sakinlerinden Yasin Ural ise insanların pandemi sebebiyle birlik beraberlikten uzak kaldıklarını ifade ederek, “Bu sıcak ortam, aile ve mahalle olarak özlenmiş bir ortamdı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Umarız bir daha böyle bir pandemi süreci yaşanmaz” şeklinde konuştu.
Bu yıl 3.sü düzenlenen Aydınlıkevler Mahallesi Geleneksel Mahalle İftarı’na AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Karabük Vali Yardımcısı Muhammed Akın, Karabük Sebzeciler, Balıkçılar, Kasaplar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Cuma Kara, siyasi parti temsilcileri ve mahalle sakinleri katıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
f9a48c25 032a 430b a316 8b4e4214a875
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Mayıs, 2026 14:09 tarihinde yayınlandı
0
0

KTSO’da inşaat sektörünün geleceği konuşuldu

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen (KTSO) 4. Meslek Grubu İstişare toplantısında sektörün güncel durumu ve geleceği konuşuldu. Toplantı KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Karadeniz ve Hakan Kafalı’nın katılımıyla KTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, meslek grubu toplantılarının üyeler arasında birlik, beraberlik ve iş birliğini güçlendirme açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Çebi, sektör temsilcilerinin sorun, talep ve çözüm önerilerinin doğrudan istişare edilmesinin hem sektörün gelişimine katkı sağladığını hem de ortak çalışma kültürünü güçlendirdiğini belirtti.

Toplantının ana gündemini inşaat sektöründeki güncel gelişmeler oluşturdu. Katılımcılar, uygulama süreçlerinde yaşanan operasyonel aksaklıklar, artan maliyet unsurları ve sektörel işleyişi etkileyen bazı düzenlemelerin sahaya yansımaları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Üyeler tarafından iletilen talep, beklenti ve çözüm önerileri titizlikle not alınarak ilgili konular değerlendirildi.

Toplantının sonunda KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, katılım sağlayan tüm meslek grubu üyelerine yapıcı katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin