29 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Bağ Evinde Yakalandı

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kasten öldürme dahil 12 ayrı dosyadan toplam 29 yıl 9 ay 15 gün hapis cezası bulunan ve 3 yıldır aranan M.U.'yu saklandığı bağ evinde yakaladı.
Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen operasyonda, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çok sayıda suç dosyası bulunan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan firari M.U'nun izini sürerek, şehrin kırsal bir bölgesindeki bağ evinde baskın düzenledi. Operasyonda, 3 yıldır kayıplara karışan şüpheli etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.
M.U., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Karabük İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Emniyet ve asayiş ile huzurun devamının sağlanması ve aranan şahısların yakalanması maksadıyla faaliyetlerimize aralıksız olarak devam edilecektir" denildi.
İlgili Haberler
TümüYorumlar
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.
Henüz yorum yok.
İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.



