Zonguldak’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında tören düzenlendi.
Zonguldak Valiliği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Valilik önünde tören düzenlendi.
Valilik önünde eki törene, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Barış Cücen, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, AK Parti Milletvekilleri Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, TTK Genel Müdürü Muharrem Kiraz, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.
İlk olarak Atatürk anıtına Garnizon Komutanlığı, Zonguldak Valiliği ve Zonguldak Belediyesi çelengi konuldu. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Program güzel sanatlar galerisinde, ‘Cumhuriyetimizin yaşayan değerleri’ isimli serginin açılmasının ardından sona erdi.


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları
Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.
Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

