29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı Karabük'te Duyuruldu - Karabük Haber Postası
671b9f46ec1de
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
25 Ekim, 2024 16:38 tarihinde yayınlandı
0
0

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı Karabük’te Duyuruldu

Karabük Valiliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için programını açıkladı. Etkinlikler 28 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 13:00’te Karabük Valiliği Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayacak.

Aynı gün saat 18:30’da 5000 Evler Mahallesi Trafik Eğitim Parkı’ndan 100. Yıl Mahallesi 1003 Nolu Cadde’ye kadar sürecek fener alayı düzenlenecek.

29 Ekim 2024 Salı günü ise Valilik Makamı’nda tebriklerin kabulü saat 10:30’da gerçekleşecek. Ardından Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda saat 11:00’de Cumhuriyet Bayramı alan etkinlikleri başlayacak.

Kutlamalar, 30 Ekim 2024 Çarşamba günü Karabük Üniversitesi’nde devam edecek. Saat 13:30’da KBÜ Dr. Ekrem Karakaya Konferans Salonu’nda “Gelenekten Geleceğe” sergisi açılacak. Aynı salonda saat 14:00’te “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu konferans düzenlenecek.

Cumhuriyet’in 101. yılı, coşkulu etkinliklerle Karabük’te kutlanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesine yonelik sorusturmada 3 kisi daha gozaltina alindi sJIFRkpE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi’ne yönelik soruşturmada 3 kişi daha gözaltına alındı

Bolu Belediyesi’ne yönelik ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında belediye binasında arama yapılarak, 3 kişi daha gözaltına alındı. CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, “Belediyemizin üç odasında arama yapıldı. Güvenlik kamerası kayıtları ve bazı materyaller jandarma ekipleri tarafından alındı” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can, yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında geçtiğimiz ay tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Soruşturma kapsamında bugün sabahın erken saatlerinde belediye binasında arama başlatıldı. Jandarma ekipleri tarafından

kurumdaki tüm bilgisayarlar ve dijital materyaller inceleme altına alınırken, CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, belediye binasında yaklaşık 5 saat süren arama çalışmalarını tamamladı. Ekipler tarafından el konulan evrak ve bilgisayarlar, incelenmek üzere Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na götürüldü.

“Belediyemizin üç odasında arama yapıldı”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, Bolu Belediyesi önünde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Belediyenin üç odasında arama yapıldığını söyleyen Karagöz, “Hem başkanvekilimiz hem başkan yardımcılarımız ve avukatlarımızla birlikte süreç hakkında bilgi aldık. Sabah itibariyle çok sayıda jandarmamızla Bolu Belediyesi’ne bir şafak operasyonu düzenlendi. Belediyemizin üç odasında arama yapıldı. Güvenlik kamerası kayıtları ve bazı materyaller jandarma ekipleri tarafından alındı. Var olan soruşturma kapsamında bugün yine 3 arkadaşımız an itibarıyla sağlık kontrollerini gerçekleştirdiler. Yine aynı uygulamayla bir arkadaşımız Yeniçağa’da, bir arkadaşımız Dörtdivan’da ve bir arkadaşımız Bolu İl Jandarma Komutanlığı’nda gözaltına alınmış bulunmaktadır” dedi.

Daha önce soruşturma kapsamında gözaltına alınan Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız, ifadeleri alınarak serbest bırakılmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin