Reklam
Reklam
671b9f46ec1de
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
25 Ekim, 2024 16:38 tarihinde yayınlandı
0

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı Karabük’te Duyuruldu

Karabük Valiliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için programını açıkladı. Etkinlikler 28 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 13:00’te Karabük Valiliği Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayacak.

Aynı gün saat 18:30’da 5000 Evler Mahallesi Trafik Eğitim Parkı’ndan 100. Yıl Mahallesi 1003 Nolu Cadde’ye kadar sürecek fener alayı düzenlenecek.

29 Ekim 2024 Salı günü ise Valilik Makamı’nda tebriklerin kabulü saat 10:30’da gerçekleşecek. Ardından Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda saat 11:00’de Cumhuriyet Bayramı alan etkinlikleri başlayacak.

Kutlamalar, 30 Ekim 2024 Çarşamba günü Karabük Üniversitesi’nde devam edecek. Saat 13:30’da KBÜ Dr. Ekrem Karakaya Konferans Salonu’nda “Gelenekten Geleceğe” sergisi açılacak. Aynı salonda saat 14:00’te “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu konferans düzenlenecek.

Cumhuriyet’in 101. yılı, coşkulu etkinliklerle Karabük’te kutlanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fknin super lige yukselmesi sehri ayaga kaldirdi D2U85WpM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.

Taraftarlar duygularını paylaştı

Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.

Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.

Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin