Reklam
Reklam
671b9f46ec1de
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
25 Ekim, 2024 16:38 tarihinde yayınlandı
0

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı Karabük’te Duyuruldu

Karabük Valiliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için programını açıkladı. Etkinlikler 28 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 13:00’te Karabük Valiliği Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayacak.

Aynı gün saat 18:30’da 5000 Evler Mahallesi Trafik Eğitim Parkı’ndan 100. Yıl Mahallesi 1003 Nolu Cadde’ye kadar sürecek fener alayı düzenlenecek.

29 Ekim 2024 Salı günü ise Valilik Makamı’nda tebriklerin kabulü saat 10:30’da gerçekleşecek. Ardından Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda saat 11:00’de Cumhuriyet Bayramı alan etkinlikleri başlayacak.

Kutlamalar, 30 Ekim 2024 Çarşamba günü Karabük Üniversitesi’nde devam edecek. Saat 13:30’da KBÜ Dr. Ekrem Karakaya Konferans Salonu’nda “Gelenekten Geleceğe” sergisi açılacak. Aynı salonda saat 14:00’te “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu konferans düzenlenecek.

Cumhuriyet’in 101. yılı, coşkulu etkinliklerle Karabük’te kutlanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kpyeni 5
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Mayıs, 2026 14:51 tarihinde yayınlandı
0

Gençlik Haftası Şiir Akşamı düzenlendi

15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Karabük Gençlik Merkezi tarafından “Gençlik Haftası Şiir Akşamı” programı düzenlendi. Stadyum Genç Ofis’te gerçekleştirilen anlamlı etkinlikte tarih, şiir ve müzik aynı sahnede buluştu.

Programa Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu ve Karabük Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Yalı katıldı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede şiir dinletileri, müzik performansları ve tarihi hikaye anlatımları sanatseverlerle buluştu.

Etkinlikte bir konuşma yapan İl Müdürü Coşkun Güven, gençlerin kültürel ve sanatsal faaliyetlerde aktif rol almasının önemine vurgu yaparak, “Gençlik Haftası’nın ruhuna uygun, anlamlı bir program gerçekleştirdik” dedi.

Programın hazırlanmasında Gençlik Liderleri Melek Ören Bayındırlı ve Funda Erdoğdu görev aldı. Şiir ve müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçiren katılımcılar, etkinlikten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin