Çorum’da 26 yaşındaki bir genç, arkadaşı ile birlikte uyuşturucu aldığı argüman edilen konutta meyyit bulundu. Ölen gencin yanındaki arkadaşı gözaltına alındı.
Olay, Çatal havuz 12. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, İ.K.Ö. (26), arkadaşı M.D.’nin de bulunduğu konutta hayatını kaybetti. Daha sonra konuta gelen arkadaşları İ.K.Ö.’nün cansız vücudu ile karşılaştı. 112 Acil Davet Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sıhhat ve polis takımları sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından İ.K.Ö.’nün hayatını kaybettiği teyit edildi. İ.K.Ö.’nün öldüğü sırada yanında bulunduğu argüman edilen M.D. polis grupları tarafından gözaltına alındı.
Yapılan incelemelerin akabinde İ.K.Ö.’nün cenazesi otopsi incelemesi için morga kaldırıldı. Birinci belirlemelere İ.K.Ö.’nün aldığı uyuşturucu sebebiyle hayatını kaybettiği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


26 yaşındaki genç ölü bulundu, yanındaki arkadaşı gözaltına alındı
Zonguldak Defterdarlığından anlamlı açılış
Zonguldak Defterdarlığı personelleri tarafından, madenci ailelerinin yoğunlukla ikamet ettiği Gelik beldesinde bulunan Gelik İlkokuluna kütüphane yaptırıldı.
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Günay Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu7nun katılımıyla açılan kütüphaneye; Defterdarlık tarafından 1992 yılında Şırnak’ta terörle girilen çatışmada şehit düşen Gelik doğumlu Jandarma Er Arif Çakır’ın adı verildi. Açılışa şehit annesi Melahat Çakır ve şehidin kardeşleri de katıldı.

