Reklam
Reklam

250 milyon TL’lik yatırımın imzası atıldı

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Kasım, 2024 23:17 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da, TCDD 4. Bölge Müdürlüğü ile Havza OSB arasında hazırlanan ve yaklaşık 250 milyon TL’lik yatırımı kapsayan ‘Havza OSB İltisak Hattı Protokolü’nün imzaları atıldı.

Protokol, Samsun Valisi Orhan Tavlı, Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, TCDD 4. Bölge Müdürü Hasan Arı ve Havza OSB Müdürü Hasbi Altuntaş’ın katılımıyla imzalandı.

Protokol; Havza OSB’nin lojistik operasyonları için Bekdiğin İstasyonu’ndan ayrılarak yaklaşık 2 bin 700 metre uzunluğunda iltisak hattı yapılmasına yönelik proje, yapım işleri, iltisak hattı işletmeciliği ile yükleme-boşaltma alanının mülkiyetinin bedelsiz olarak TCDD’ye devrini kapsıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kumluca’da yangın paniği

kumlucada yangin panigi pgRGqnL4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde otluk alanda çıkan yangın paniğe neden oldu.

Kumluca beldesinde Çay Kenarı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saat 21.00 sıralarında çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Paniğe neden olan yangına müdahale eden ekipler, kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yangının çıkış nedeni ise yapılacak araştırmanın ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin