250 milyon TL’lik yatırımın imzası atıldı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Kasım, 2024 23:17 tarihinde yayınlandı
0
0

250 milyon TL’lik yatırımın imzası atıldı

Samsun’da, TCDD 4. Bölge Müdürlüğü ile Havza OSB arasında hazırlanan ve yaklaşık 250 milyon TL’lik yatırımı kapsayan ‘Havza OSB İltisak Hattı Protokolü’nün imzaları atıldı.

Protokol, Samsun Valisi Orhan Tavlı, Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, TCDD 4. Bölge Müdürü Hasan Arı ve Havza OSB Müdürü Hasbi Altuntaş’ın katılımıyla imzalandı.

Protokol; Havza OSB’nin lojistik operasyonları için Bekdiğin İstasyonu’ndan ayrılarak yaklaşık 2 bin 700 metre uzunluğunda iltisak hattı yapılmasına yönelik proje, yapım işleri, iltisak hattı işletmeciliği ile yükleme-boşaltma alanının mülkiyetinin bedelsiz olarak TCDD’ye devrini kapsıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
22
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2026 10:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Kaçak kazı ve uyuşturucu operasyonlarında 11 kişi yakalandı

Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen iki ayrı operasyonda kaçak kazı malzemeleri ile uyuşturucu madde ele geçirilirken 11 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Safranbolu ilçesinde, Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kaya Mezarları bölgesinde yürütülen faaliyet sırasında şüphe üzerine durdurulan araçta arama yapıldı. Araçta bulunan 6 kişiye ait olduğu değerlendirilen malzemeler arasında 1 hilti, 3 hilti ucu, 1 kürek, 1 manivela, 1 kazma, 1 balta, 1 uzatma kablosu ve 1 jeneratör ele geçirildi.

Öte yandan, Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı ile Yenice Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde Karabük merkez ve Yenice ilçesinde gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda ise 5 şüphelinin üzerlerinde ve araçlarında arama yapıldı. Aramalarda 14,85 gram metamfetamin, 1 uyuşturucu kullanma aparatı ile 2 cep telefonu ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin